Hlavní obsah

Závěr Tour se blíží. Jak se rozdělí dresy?

Poslední etapy má na programu Tour de France. Nejslavnější cyklistický závod míří do finále. Ve žlutém nadále jede Slovinec Primož Roglič. Jeho krajan Tadej Pogačar je v průběžném pořadí druhý, ale už mu nepatří puntíkatý dres pro nejlepšího vrchaře. Z něj ho ve čtvrtek vysvlékl Ekvádorec Richard Carapaz z Ineosu. Jak bude vypadat pořadí jednotlivých soutěží po dojezdu v Paříži? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte celé etapy živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky.

Foto: Tipsport.cz

Závěr Tour se blíží. Jak se rozdělí dresy?

Článek

Poslední tři etapy Tour ještě mohou zamíchat kartami. Především sobotní časovka s dojezdem na kopec, který je klasifikován jako vrchařská prémie první kategorie, vnese světlo hlavně do boje o puntíky. Ale může zamíchat i celkovým pořadím. Jasno ještě není ani o zeleném trikotu pro vítěze bodovací soutěže, které vévodí Sam Bennett před Petrem Saganem. Vsaďte si a sledujte kompletní Tour de France živě!

Outsider zaválí!

Sázkař Ralis007 vyhlíží senzaci: „Tour ovládne Mikel Landa, lídr stáje Bahrajn-McLaren, která nepovolala velkou hvězdu stejného rázu jako on – Brita Marka Cavendishe. Tím pádem se pojede právě na Landu. Šéf stáje se také vyjádřil v tom smyslu, že trasa letošní TdF by měla Mikelovi sedět, má výbornou formu a tým k němu vybral skupinu dobře připravených závodníků. Věřím, že Landu dokážou vytáhnout až na samotný vrchol,“ zanalyzoval tipér kurz 33.

Souhlasíte? Nechte se inspirovat!

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.