Hlavní obsah

Liga mistrů: Zaskočí rozjetý Ajax mdlý Liverpool? Zůstane Bayern 100%?

Fotbalová Liga mistrů má na programu předposlední kolo základní části. Vítěz milionářské soutěže z roku 2019 Liverpool, aktuální lídr déčkové skupiny, se v úterý večer pokusí napravit minulé zaváhání, kdy doma překvapivě nestačil na Atalantu (0:2). Spraví si náladu a sejme Ajax, jenž na Reds ztrácí pouhé dva body? Bez šance na postup do další fáze není ani v tabulce třetí Bergamo, které teď vyzve nevýrazný Midtjylland (bilance 0-0-4). Vsaďte si u Tipsportu a získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Liga mistrů: Zaskočí rozjetý Ajax mdlý Liverpool? Zůstane Bayern 100%?

Článek

Jedním z hitů úterní várky duelů je i boj v Madridu. Na hřišti Atlétika se totiž představí obhájce prvenství Bayern Mnichov! Zápletka? Zatímco borci z Bavorska už mají se 100% úspěšností postup jistý, Simeoneho parta ještě musí zabrat. Na ve skupině A třetí Lokomotiv Moskva disponuje jen dvoubodovým náskokem… Definitivně stvrdit účast v osmifinále pak určitě plánuje Real, který jde na Šachtar, jemuž se předchozí dva zápasy v Lize mistrů hrubě nepovedly (0:6 a 0:4 s Mönchengladbachem). Vsaďte si na základní skupiny Ligy mistrů a získejte 150 Kč zdarma!

Klopp bez úsměvu

„Liverpool hrál vlivem marodky v minulých dvou soutěžních duelech absolutní tužku, kdežto Ajax se veze na vítězné vlně (šest triumfů v řadě) a nemá téměř žádné absence. V posledních utkáních se ukázalo, že mladíci Reds (hlavně v defenzivě) se prezentují takzvaně "na jistotu", kdy sice nehrozilo, že toho moc pokazí, no směrem dopředu to je katastrofa. Myslím si, že tento vyhrocený střet v LM je dostane pod tlak a v důsledku aktivního napadání nizozemského týmu vyprodukují mnoho chyb. Hosté nepadnou,“ hlásí ve své analýze sázkař Topolico.

Necháte se inspirovat tipérovou analýzou?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.