Hlavní obsah

Potvrdí Třinec domácí dominanci i v duelu se Spartou?

Úterní hrací den Tipsport extraligy bude mít pořádný náboj. Ve šlágru kola se třetí Sparta představí v Třinci. Tým trenéra Varadi doma vyhrál pětkrát v řadě a z 21 možných bodů jich na svém ledě připsal 20. Rozšíří Růžička a spol. své konto o další tři? V posledním vzájemném střetnutí Oceláři ve své aréně převálcovali soupeře 5:1. Dvěma góly k tomu v lednu přispěl aktuálně nejlepší střelec soutěže Matěj Stránský. O jeho aktuální formě vypovídá, že v uplynulých čtyřech utkáních dal pět branek. Prosadí se i tentokrát? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte kompletní program Tipsport extraligy v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Potvrdí Třinec domácí dominanci i v duelu se Spartou?

Článek

Liberec má za sebou porážky v Třinci a v Brně, kvůli čemuž klesl v tabulce Tipsport extraligy na sedmou příčku. Zaberou Bílí Tygři v duelu s druhou Plzní? Ve prospěch Severočechů mluví statistika. V posledních deseti vzájemných utkáních hosté vždy odjeli s prázdnou. Zůstanou opět všechny body pod Ještědem? Vsaďte si! Zajímavý souboj se bude hrát také v Hradci Králové. Tým trenéra Růžičky se v uplynulém týdnu dvakrát střetl s Třincem a jednou poměřil síly se Spartou. Jak to dopadlo? Východočeši padli ve všech třech zápasech! Utnou černou šňůru v bitvě s Kometou? Vsaďte si a sledujte kompletní program v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Zůstane Motor poslední?

„V minulém kole prohráli Pardubičtí v Mladé Boleslavi 2:3. Předvedli ale dobrý výkon a domácí přestříleli 31:17. Dynamo deset z jedenácti bodů získalo doma a tady podle mě připíše další tři. České Budějovice nemají vůbec formu, jejich výkony jsou jako na houpačce,“ doporučuje Starochadam vsadit na vítězství Pardubic.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.