Hlavní obsah

Slavia do třetice na ostrovech! Šokuje Arsenal?

Trenérovi Slavie Jindřichu Trpišovskému se ve vyřazovacích bojích tohoto ročníku Evropské ligy plní přání jako na běžícím pásu. Není žádným tajemstvím, že úspěšný kouč má velké sympatie k celkům z britských ostrovů, a i ve čtvrtfinále bude se svými svěřenci cestovat za kanál La Manche. Po vyřazení Leicesteru City a Glasgow Rangers prověří Pražany slavný Arsenal. Nakročí český mistr za postupem? Vsaďte si u Tipsportu a ukažte se v live sázkách!

Foto: Tipsport.net

Slavia do třetice na ostrovech! Šokuje Arsenal?

Článek

Na Emirates Stadium budou slávisté postrádat Ondřeje Kúdelu, kterého na londýnský trávník nepustí zranění z reprezentačního zápasu s Walesem, v němž ho loktem do obličeje zasáhl Gareth Bale. Otazník visí nad brankářem Ondřejem Kolářem, který se s obličejovou maskou sice vrací do tréninku, ale stoprocentní to zdaleka není. S jakou sestavou tedy červenobílí vyrukují? Vsaďte si na Slavii nebo další týmy Evropské ligy a získejte 150 Kč zdarma!

Kanonýři slavit nebudou!

„Věšteckou kouli sice nemám, ale jsem téměř přesvědčena, že Slavia v Anglii neprohraje. O síle a kvalitě Arsenalu nepochybuji, ale za mě už to dávno není ten špičkový tým, který se pravidelně drží na špici Premier League. Sešívaní se určitě dobře připraví, a i kdyby nemohl hrát Kolář, tak nepadnou. Pevně věřím, že projdou do semifinále,“ uvádí v analýze na neprohru Vršovických v kurzu 2,4 Emma1010.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.