Hlavní obsah

UFC na TV Tipsport! V hlavní roli ženy a slovenský talent!

Je tu další galavečer americké organizace UFC a opět se podíváme do amerického Las Vegas. V hlavním zápase večera se proti sobě postaví ženy. Ve slámové váze si to mezi sebou rozdají Marina Rodriguezová a Michelle Watersonová. Na tomto turnaji se představí také talentovaný slovenský bojovník Ľudovít Klein. Toho čeká druhý zápas v prestižní MMA lize. Jeho soupeřem bude americký zápasník Michael Trizano, který je vítězem populární reality show The Ultimate Fighter z roku 2018. Kdo se bude radovat z důležitého triumfu?

Foto: Tipsport.net

UFC na TV Tipsport! V hlavní roli ženy a slovenský talent!

Článek

Oblíbený „Kovboj“ Donald Cerrone se v oktagonu potká s nevyzpytatelným Alexem Moronem. Dále se na turnaji představí navrátilec Gregor Gillespie, Neil Magny, Geoff Neal nebo Diego Ferreira. Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechny zápasy UFC na TV Tipsport!

Klein si připíše další ukončení!

Galavečer UFC Fight Night nabídne souboj mezi slovenským bijcem Ludovítem Kleinem a Američanem Michaelem Trizanem. Právě na ten si ve své pečlivé analýze posvítil sázkař vestfal:Lajoško se chystá na svůj druhý zápas pod hlavičkou prestižní organizace UFC. Jeho soupeřem bude americký zápasník Michael Trizano. Klein se určitě pokusí o další krásné vítězství na KO/TKO, tak jako tomu bylo v prvním duelu se Shanem Yougem. Nicméně ho tentokrát čeká borec, který zatím prohrál pouze jednou, a to na submission. Proto tentokrát volím sázku pouze na předčasné ukončení zápasu!“ Souhlasíte?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.