Hlavní obsah

Střelci v NHL trefili statisíce korun!

Základní část NHL pomalu vrcholí. Kluby nejprestižnější hokejové soutěže světa před sebou mají poslední dva týdny dlouhodobé fáze. O Stanley Cup si přitom zahrají nejlepší čtyři týmy Centrální, Východní, Severní a Západní divize. Jaké obsazení bude mít pavouk play off?

Foto: Tipsport.net

Střelci v NHL trefili statisíce korun!

Článek

Sázejte na NHL u Tipsportu, oficiálního partnera kanadsko-americké ligy, a sledujte její kompletní zápasový program v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Klíčová fáze sezony nezastihla v ideálním rozpoložení Chicago. Temné období Jestřábů, kvůli kterému přišli o možnost zabojovat o stříbrnou trofej, vygradovalo v šestidílnou sérii porážek. Na druhou stranu, výpadek formy Blackhawks se dal využít. Jak? Smokie měl plán. Sestavil kombík ze čtyř příležitostí a jednou z nich byl právě neúspěch Kubalíka a spol. na ledě aktuálně nejžhavějšího mužstva NHL z Caroliny. Zásah. Celkem odvážný vklad 20 tisíc korun tipér přetavil ve výhru 183 580 Kč!

K nevábným výkonům Chicaga se nicméně dalo přistoupit i jinak. Třeba hynar5216 okouzlil sázkařskou komunitu svým „střeleckým instinktem“, kdy správně předpověděl gól v podání čtyř borců včetně Nina Niederreitera a Andreje Svečnikova. Výsledek? Hvězdní útočníci Hurricanes v úterý zdeptali psychicky zlomené Hawks dokonce dvěma zásahy a spolu s brankami Ďábla Pavla Zachy a Medvěda Seana Kuralyho přihráli tipérovi 38 344 Kč!

Sázky na střelce jsou vůbec velmi oblíbené. V Tiket aréně najdete celou škálu pestrých náloží a úlovků. Brilantním kouskem se nedávno blýskl peter257, jenž trefil kurz 3 921,37! Za zmínku stojí jeho strategie: z nabídky si vybral tři zápasy a v každém z nich ukázal na dva snajpry – jednoho z domácího týmu a druhého z kádru hostů. Mix neměl chybu. Zkoušíte to podobně? Kapitolou samou o sobě pak byla duchapřítomnost Mikulase237, kterému cashout zachránil 381 400 Kč. Nathan MacKinnon totiž tentokrát muže v masce nerozhodil…

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.