Hlavní obsah

Porazí čeští hokejisté mistry světa?

Výběr trenéra Pešána předvádí v přípravě na mistrovství světa parádní jízdu. Jordán a spol. dvakrát porazili Rakousko (5:0, 7:2), Německo (4:1, 5:4) i Slovensko (2:0, 2:1). Dalším soupeřem jim bude Finsko, které čeká na šampionátu obhajoba zlatých medailí. A v kádru pro České hokejové hry má hned sedm úřadujících mistrů světa. Potvrdí česká reprezentace kvalitu a natáhne ve středu v Praze vítěznou sérii v kurzu 2,40? Vsaďte si u Tipsportu a získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Porazí čeští hokejisté mistry světa?

Článek

K národnímu týmu se postupně připojují další hráči z KHL (Šimon Hrubec, Jiří Sekáč), Finska (Michael Moravčík, Jiří Smejkal) a Švýcarska (Jan Kovář). Trenéři ještě čekají na Lukáše Kloka, který ve Finsku bojuje o titul. V průběhu Českých hokejových her by měla dorazit také většina posil z NHL. Ovládnou domácí hráči turnaj v kurzu 3,80? Vsaďte si!

Zatímco Češi již odehráli šest utkání, pro Seveřany půjde o první test. Trenér Jukko Jalonen bude mít v Praze k dispozici 31 hráčů, které hodlá v průběhu turnaje protočit. Bude znát jejich nesehranost?

V letošní sezoně se český národní tým střetl se Suomi třikrát v rámci Euro Hockey Tour. Na Karjala Cupu zvítězila Pešánova parta 2:0, při Channel One Cupu slavil soupeř výhru 4:3. Poslední vzájemné měření sil (13. 2.) rozhodli Finové v samostatných nájezdech. Jestli jste přesvědčeni, že duel opět dospěje do prodloužení, naložte na tiket remízu s kurzem 4,10. Chcete si vsadit například kolik padne branek, který hráč dá gól, nebo na přesný výsledek? Prozkoumejte širokou kurzovou nabídku!

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.