Hlavní obsah

Sledujte elitní světové tenistky v Ostravě živě na TV Tipsport!

V Ostravě mají dostaveníčko nejlepší světové tenistky. Na turnaji WTA 500 mohou fanoušci sledovat mimo jiné Igu Šwiatekovou, Belindu Bencicovou, Marii Sakkariovou nebo Angelique Kerberovou. A k tomu samozřejmě české hráčky v čele s Petrou Kvitovou.

Foto: Tipsport

Sledujte elitní světové tenistky v Ostravě živě na TV Tipsport!

Článek

Na kurty se postaví rovněž Kateřina Siniaková a Tereza Martincová, když obě dostaly divokou kartu. Vsaďte si u Tipsportu a sledujte turnaj v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Jasno o celkové vítězce má ArtyF, který v kurzu 13 ukázal na Němku Kerberovou. „V posledních měsících hraje ve skvělé formě a daří se jí na všech površích. V červnu slavila na antuce v Bad Homburgu, na trávě v All England Clubu došla do semifinále a na betonu si zahrála semifinále v Cincinnati a na US Open. Poslední porážky byly proti Bartyové a Fernadezové, což jsou obě výborné tenistky. Na předchozích dvou turnajích si Kerberová připsala skalpy Sakkariové, Svitolinové, Ostapenkové, Kvitové nebo Stephensové,“ uvádí v analýze.

Půjdete do toho?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.