Hlavní obsah

Derby pražských „S“! Ukončí Sparta čekání? Sledujte na TV Tipsport

Česká elitní fotbalová scéna se těší na zápas podzimu. Na Letné si to v derby pražských "S" rozdají Sparta se Slavií. Poslední vzájemná bilance už musí rudou část hlavního města budit ze snu.

Foto: Tipsport

Derby pražských „S“! Ukončí Sparta čekání? Sledujte na TV Tipsport

Článek

Vždyť svého odvěkého rivala Sparta porazila naposledy v roce 2016. Navíc předchozí tři střety na tomto hřišti vyzněly nekompromisně pro červenobílé, kteří se vždy radovali z jasné výhry 3:0. Roznesou domácí i nyní, nebo se Vrbova parta konečně dočká? To můžete sledovat v přímém přenosu na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Jak vidí ostře sledovaný souboj zástupci největší sázkařské komunity? Tři čtvrtiny vkladů míří na úřadujícího mistra! Jedním z tipérů, kteří věří SKS je i Hudrator, jenž poslal do hry dvojku v handicapu -1,0 s kurzem 3,2. K úspěšnému tipu tak potřebuje, aby tým kouče Jindřicha Trpišovského zvítězil nejméně o dvě branky. V případě nejhubenější výhry se mu vrátí vklad.

„Příští týden nebudou poháry, takže se není, na co se šetřit. Borci z Edenu na svého soka vlítnou a vysvětlí českému fanouškovi, kdo je v zemi momentálně nejsilnější. Při současné formě a stavu obou týmů je to podle mě jasné. Myslím, že derby bude bavit po všech stránkách,“ uvádí Hudrator.

Výrazně opatrnější přístup, ovšem se stejným favoritem, zvolil godzila01. „Bořil a spol. poslední roky vládnou vcelku neomezeně. Letos to sice trochu skřípe, ale pořád jsou daleko před ostatními. Vlastně ani nevidím důvod, proč by zde měli prohrát. Jediný otazník visí nad stopery, ale s tím si realizační tým poradí. Sice se říká, že tento zápas nemá favorita, ale já s tím v současnosti úplně nesouhlasím,“ uvádí v analýze na neprohru hostů v kurzu 1,57.

MistrMistr má asi křišťálovou kouliNaopak naprosto konkrétní podobu o výsledku má MistrMistr, jehož sympatie jde snadno odvodit již z avataru, když v kurzu 9,73 rozhodl o výhře týmu kouče Pavla Vrby poměrem 2:1. „V první půli uvidíme tuhý boj o každý metr hřiště. Hodně faulů, rozkouskovanou hru s mírnou převahou hostů, kterou ze standardky přetaví ve vedení gólem do šibenice po přímém kopu Stanciu. Po změně stran nás čeká nádherný fotbal se spoustou šancí. Zatímco Slavia ty své nepromění, Hložek se zorientuje ve vápně a vyrovná. V nastaveném čase zahraje ve vápně nešikovně rukou Bořil a z nařízené penalty skóruje Hancko. Pak už budou na pořadu oslavné kotouly,“ napsal v analýze.

Půjdete do toho s ním?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.