Hlavní obsah

Špičkový fotbal na TV Tipsport!

Máte rádi prvotřídní fotbal a chcete si ho do sytosti užívat? TV Tipsport je ideálním řešením! V přímých přenosech zde můžete sledovat přední evropské soutěže ze Španělska, Itálie, Německa či Francie.

Foto: Tipsport

Špičkový fotbal na TV Tipsport!

Článek

Živě fanděte hráčům jako jsou Lionel Messi, Karim Benzema, Erling Haaland, Luis Suárez, Zlatan Ibrahimovič nebo Robert Lewandowski. Zároveň přitom lze i sázet. Co vy na to? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte elitní evropské soutěže na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Koncem týdne se uskuteční celá řada velmi zajímavých zápasů. V německé Bundeslize poměří síly Leverkusen s Bayernem Mnichov, což bude zároveň střet o první místo v tabulce. Před tímto kolem totiž oba celky měly po 16 bodech. V dresu Bayeru se daří českému reprezentačnímu střelci Patriku Schickovi. Bude ostrými pálit i v ligovém šlágru?

Italská Serie A se zase těší na souboj Lazia Řím s obhájcem titulu Interem Milán. Hosté sice letos ani jednou neprohráli, přesto po sedmi kolech ztrácí na stoprocentní Neapol již čtyři body. Zajímavý bude i mač mezi tápajícím Juventusem a AS Řím, na jehož lavičce sedí José Mourinho.

V LaLize si to rozdá Barcelona s Valencií, francouzské Paris Saint-Germain pak v páteční předehrávce hostí Angers. Co předvedou ofenzivní esa PSG v čele s Messim, Neymarem a Mbappém?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.