Hlavní obsah

Legendy, ostré dámy a Slovák Klein v UFC! Sledujte na TV Tipsport

V hlavním souboji víkendového UFC Fight Night vyzve Brazilka Norma Dumontová trojku bantamové váhy Aspen Laddovou. Američanka s bilancí 9-1-0 dvě třetiny zápasů ukončila na KO/TKO. Do oktagonu nastoupí po téměř dvouleté pauze, protože čtyři naplánované duely byly postupně zrušeny.

Foto: Tipsport

Legendy, ostré dámy a Slovák Klein v UFC! Sledujte na TV Tipsport

Článek

Potvrdí Laddová, že stále patří k naprosté špičce v kurzu 1,72? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechny bitvy UFC živě na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

V kleci se představí i legendární Andrei Arlovski. Od jeho prvního vystoupení v UFC uběhlo více než dvacet let. Bývalý šampion těžké váhy vyhrál v nejprestižnější MMA organizaci na světě dvacet zápasů.

Soupeřem Pitbulla bude Carlos Felipe (bilance 11-1-0), který v době, kdy Arlovski slavil první vítězství v UFC, ještě nechodil do školy. Šestadvacetiletý Brazilec předchozí tři souboje vyhrál. Poradí si i s ostříleným veteránem? Bookmakeři Tipsportu ho berou jako mírného favorita (kurz 1,8). Jestli tušíte, že zvítězí jeho soupeř, pošlete na tiket kurz 1,92.

Dalším rekordmanem, který nastoupí v noci ze soboty na neděli, bude Jim Miller. Půjde o jeho 38. souboj v UFC. Síly změří s debutantem Erickem Gonzalezem. Ukončí ho Miller už v prvním kole (kurz 4,5)? Vsaďte si!

Do oktagonu v Las Vegas naskočí i Slovák Ľudovít Klein. Premiéru v této organizaci zvládl skvěle. Po vítězství nad Shanem Youngem ale v květnu prohrál s Mikem Trizanem (decision). Sejme domácího Nata Landwehra?

Slovenská radost v Las Vegas

Sázkař DanNe má o vítězství Mr. Highlighta jasno už od poloviny srpna. „Klein je podle mě komplexnější a má lepší postoj než Nate. Američan má v UFC bilanci 1-2 a z toho dostal hned dvě KO/TKO. Viděl jsem jeho poslední zápas a dostal v něm výprask od ne zrovna kvalitního borce. Celkově na mě dělá Klein lepší dojem,“ napsal v analýze s kurzem 1,51.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.