Hlavní obsah

Jak tipuje největší sázkařská komunita finále Ligy mistrů?

Každoroční svátek evropského klubového fotbalu se blíží a největší sázkařská komunita už je připravena. Prohlédněte si tipy zkušených sázkařů na finále Ligy mistrů mezi Barcelonou a Juventusem!

Foto: Sport.cz

Jak tipuje největší sázkařská komunita finále Ligy mistrů?

Článek

V sobotu 6. června se v Berlíně potkají FC Barcelona a Juventus ve finále Ligy mistrů. Tipéři v největší sázkařské komunitě mají o favoritech jasno. Přes 90 procent jich totiž na tiket poslalo výhru Blaugranas v kurzu 1.63. Remíze v kurzu 3.95 věří 4 % sázkařů a na Juventus sázejí tři procenta v kurzu 5.80. Králem Tiket arény je před finálovým zápasem rozhodně sázkař s přezdívkou Kracmi. Ten má na svém tiketu už sedm správných tipů a od luxusní výhry 350 005 Kč ho dělí jenom triumf Španělů! Messimu a spol. věří i sázkařka Pjetra, která do Tiket arény naložila 10 000 Kč na tři zápasy, a i jí schází k výhře 67 000 Kč jen výhra Barcy!

Také autoři analýz na své tikety přidávají hlavně triumf španělského mistra. Sázkař s přezdívkou popelnik18 je v analýze přesvědčený, že se v sobotu ukáže, že Barca dokáže vyhrávat doma i venku a postup Juventusu do finále byl spíš jen souhrou okolností. Další z autorů, sázkař s přezdívkou jimbo959, sází, že každý tým dá gól. Vychází přitom z toho, že oba celky daly v posledních deseti zápasech svým soupeřům aspoň jeden gól.

Jak dopadne finále podle vás? Inspirujte se nejlepšími tikety v Tiket aréně a získejte tipy od zkušených autorů analýz v největší sázkařské komunitě!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.