Hlavní obsah

Víte, jak přírodní šťávy blahodárně působí na Vaše tělo?

Úžasné sportovní výkony, spousta energie, vitamínů a enzymů? S odšťavňovači G21 a správnou životosprávou není nic snazšího.

Foto: Sport.cz

Šťávy připravené v nízkootáčkových odšťavňovačích G21.

Článek
Fotogalerie

Šťávy připravené v nízkootáčkových odšťavňovačích G21 jsou plné vitamínů a enzymů a ve spojení např. s velmi oblíbenými chia semínky Vám zajistí, na rozdíl od iontových nápojů, dlouhodobý přísun energie.

Nízko otáčkové odšťavňovače G21 jsou vybaveny keramickým šnekem. Pomocí špičkové lisovací technologie zajišťují maximální možnou výtěžnost ovoce a zeleniny. Moderní design a unikátní konstrukce garantují snadné čištění, kdy modely Chamber a Gourmet umyjete doslova během několika desítek vteřin.

Odšťavňovač G21 Chamber je vybaven systémem Optimal Seal, díky kterému vymačká z každé zeleniny či ovoce maximum šťávy. Pokud rádi sportujete nebo se stravujete RAW, je tento model Vaším favoritem. Odšťavňovač G21 Chamber pořídíte již za 5 999,- a jako dárek obdržíte knihu Tajemství syrové stravy zdarma.

Čekali byste, že Juicer dokáže umlít také maso, vytvořit nudle či plnit klobásy? Odšťavňovač G21 Gourmet to dokáže s přehledem a spolu s bezproblémovým odšťavňováním je jasnou volbu pro všechny gurmány. Odšťavňovač G21 Gourmet lze pořídit již za 6 999,- a jako dárek obdržíte též knihu Tajemství syrové stravy zdarma.

G21 Perfect Juicer je ideální pro milovníky šťáv z citrusových plodů, kteří mají rádi ve šťávách i dužninu. G21 Perfect Juicer za bezkonkurenční cenu 4 999,- obdržíte s knihou Tajemství syrové stravy zdarma.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.