Hlavní obsah

To je bomba! Sázkař v Tipsportu vyhrál díky Extratipu 5 398 192 Kč

Jedno kliknutí navíc? Extratip! Následek? Kořist 5 398 193 korun! Sázkař s přezdívkou vantuat83 bere pohádkovou sumu – díky bonusu, který nic nestojí! Extratip totiž pojistí tiket proti selhání největšího favorita.

Foto: Sport.cz

To je bomba! Sázkař v Tipsportu vyhrál díky Extratipu 5 398 192 Kč

Článek

„Dávám ho pořád, to je přece jasný," vypálil sázkař s přezdívkou vantuat83 a myslel tím Extratip, v největší sázkařské komunitě jednu z nejoblíbenějších vychytávek. Stačí ho přidat na tiket, kde je víc než deset příležitostí a Extratip se automaticky přidá k zápasu s nejnižším kurzem. Ten když nevyjde, tak díky Extratipu zbytek tiketu pokračuje dál.

Sázkař vantuat83 včera předvedl učebnicový příklad použití Extratipu. Na tiket naremploval 12 fotbalů, v drtivé většině se zaměřil na minimálně třígólovou výměnu názorů. Rezultát? Jediná chyba... vyzmizíkovaná Extratipem! Co by se stalo, kdyby na plachtě tzv. přídavný tip (Thun – Vaduz) nesvítil? Prostá odpověď – stratég vantuat83 by dál žil svůj miliónový sen. Extratip nechyběl a vantuat83 se raduje z parádní výhry!

Jaká muka by prožíval, kdyby na Extratip zapomněl? „To se nestane," odpálil pochybnosti vantuat83. „Miliónovou výhru si užívám poprvé v životě." Šťastný boháč vzápětí dodal: „A moc dobře vím o zápase, který byl přerušen. Vyšlo to, ty tři góly stihli dát," s úlevou narážel borec na předčasně ukončené utkání 3. předkola Evropské ligy mezi Kukësi a Legií Varšava. Důvod? Nepokoje domácích fanoušků po druhé brance hostů. Důsledky vyhecované albánsko-polské fotbalové konfrontace už sázkař řešit nemusí – do přerušení padly tři góly, které potřeboval. K životní výhře...

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a inspirujte se nejlepšími tikety sázkařské komunity Tipsportu v Tiket aréně. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.