Hlavní obsah

Sledujte hvězdnou bundesligu v přímých přenosech na TV Tipsport!

Bayern Mnichov, Borrussia Dortmund, VfL Wolfsburg. Na evropském kontinentu není lepší liga než německá bundesliga. Od letošní sezóny sledujte přímé přenosy německé ligy na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Sledujte hvězdnou Bundesligu v přímých přenosech na TV Tipsport!

Článek

Na TV Tipsport na vás čekají fotbalové hvězdy Robben, Götze, Neuer či de Bruyne, napínavý návrat Dortmundu zpátky na vrchol s novým koučem a hlavně desítka českých fotbalistů v akci! Pavel Kadeřábek svým přestupem do Hoffenheimu doplnil zkušené bundesligové harcovníky Gebre Selassieho, Daridu nebo Kadlece, a čeští fandové se tak mají na co těšit!

Bundesliga se na TV Tipsport zařadila ke španělské Primera División, italské Serii A nebo české nejvyšší fotbalové lize, které už mají své místo v programu každého správného sázkaře jisté. Vsaďte si a sledujte i letos špičkový evropský fotbal na největší online sportovní televizi!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a rovnou sledujte souboj Bayernu s Hamburkem nebo bitvu dvou Borussií, Dortmundu a Monchengladbachu! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.