Hlavní obsah

3 milióny v kapse? Ne! Sázkaře v Tipsportu potopila rozjetá Žilina

Jak to vypadá, když vás 15 minut dělí od tří miliónů? Proč se sázkař s přezdívkou marcio ve čtvrtek moc neradoval, když Žilina začala parádně obracet souboj s Bilbaem? Podívejte se na jeden z nejsmolnějších tiketů letošního roku!

Foto: Sport.cz

3 milióny v kapse? Ne! Sázkaře v Tipsportu potopila rozjetá Žilina

Článek

Čtvrtek ráno, chvilku před půl osmou. Sázkař s přezdívkou marcio skládá na svůj tiket večerní zápasy Evropské ligy. Nebojí se svůj Extratip poslat do hry s vkladem 1500 Kč, a pokud jde o tipy, rozhodně se nedrží při zdi. Trondheim vyhraje v Bukurešti, Minsk porazí Salzburg.

Večer zasedl s tiketem k televizi a mohl sledovat, jak mu na tiketu přibývají zelené fajfky jako na běžícím pásu. Jediný zbývající byl souboj žilinských Šošonů s vítězem španělského Superpoháru, kde Bilbao v dvojzápase rozmetalo Barcelonu v součtu 5:1 (doma 4:0, venku 1:1). Od 33. minuty vedli hosté 2:0 a všechno vypadalo, že 3 301 500 Kč je v kapse. V tom ale přišel velký obrat domácích, když během 25 minut nastříleli 3 góly a rozcupovali tím tiket sázkaře marcio na kousky. Euforie v Žilině a hodně smutný pátek u sázkaře s přezdívkou marcio.

Podívejte se do Tiket arény na další zajímavé tikety, nebo se sami pochlubte svými.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.