Hlavní obsah

Přihrají české týmy v Evropské lize sázkaři výhru 86 210 Kč?

Ve čtvrtek večer se definitivně rozhodne o tom, kolik českých týmů si na podzim zahraje v evropských pohárech. Největší sázkařská komunita jasně posílá dál Plzeň i Spartu. Najdou se ale i takoví, kteří na svých tiketech věří postupu Jablonce přes Ajax!

Foto: Sport.cz

Přihrají české týmy v Evropské lize sázkaři výhru 86 210 Kč?

Článek

MŠK Žilina minulý týden pořádně rozčeřila vody v sázkařské komunitě Tipsportu. Svým obratem proti Athleticu Bilbao totiž připravila sázkaře s přezdívkou marcio o tři milióny během dvaceti minut! Výkon Šošonů nenechal chladným ani tipéra s přezdívkou anipopel, který si v kurzu 10:1 vsadil na jejich čtvrteční výhru v odvetě v Bilbau, na tiket přidal ještě postup Jablonce přes Ajax a výhru Liberce v chorvatském Splitu. Celkově má za vsazených 466 Kč políčeno na 86 210 Kč!

Jablonec měl být proti Ajaxu jednoznačným outsiderem, ale po bojovném výkonu Severočechů v prvním zápase jim před odvetou věří 20 procent sázkařů. Souboj Liberce s Hajdukem Split bude pořádně napínavý až do konce. Šance na postup vidí sázkařská komunita 55:45 ve prospěch Slovanu. Další dva čeští zástupci už jsou ve svých zápasech favority. Sparta je podle analýzy sázkaře s přezdívkou matejicny1 o level výš než Thun, podobně jako Plzeň, na jejíž postup sází 90 procent tipérů.

Máte už na čtvrteční Evropskou ligu vsazeno? Podívejte se do Tiket arény, inspirujte se od zkušených sázkařů a podělte se o své povedené tikety!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.