Hlavní obsah

Vsaďte si a sledujte hvězdnou bundesligu v přímých přenosech na TV Tipsport!

Je tu třetí kolo bundesligy, které opět celé můžete sledovat v přímém přenosu na TV Tipsport! Čekají nás sázkařské šlágry Wolfsburgu se Schalke, Bayernu s Leverkusenem nebo Dortmundu s Herthou.

Foto: Sport.cz

Vsaďte si a sledujte hvězdnou bundesligu v přímých přenosech na TV Tipsport!

Článek

Německá bundesliga je v plném proudu a Dortmund je zatím bez inkasované branky na prvním místě. Spolu s Bayernem ho tak na svůj tiket přidal sázkař s přezdívkou lebeda74, který si jde pro výhru 10 080 Kč! Oba týmy ze špičky tabulky jsou samozřejmě velkými favority svých zápasů a věří jim přes 97 % sázkařů.

Napínavou podívanou na TV Tipsport slibuje i souboj Wolfsburgu se Schalke 04. Největší sázkařská komunita tuší pořádnou kanonádu. Ve své analýze to potvrzuje i aktuálně 11. nejlepší autor, matejicny1, který sází na to, že vyhraje Wolfsburg a padne 3 a více gólů v kurzu 2.77:1. Není divu, vždyť zatím má Bundesliga po dvou kolech průměr 2,9 branky na zápas! I tento víkend se tak na TV Tipsport máme na co těšit!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a rovnou sledujte i to, jak se povede Vladimíru Daridovi na stadionu Borussie Dortmund! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.