Hlavní obsah

Sledujte US Open na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč na první sázky!

Sázkařská komunita číhá na překvapení. Je tady poslední Grand Slam sezóny a favoritem na titul letos podle tipérů poprvé není Novak Djokovič! Povede se Rogeru Federerovi návrat na trůn po sedmi letech? Sledujte US Open živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Sledujte US Open na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč na první sázky!

Článek

Roger Federer je oblíbencem fandů i sázkařů. Předvádí krásný tenis a zhodnocuje parádní kurzy. Aktuálně je po triumfu v Cincinnati kurz na jeho výhru na čtvrtém Grand Slamu 5:1. Největší sázkařská komunita věří, že Fedex svou formu ve Flushing Meadows prodá a přes 98 % tipérů má v kolonce vítěz US Open právě jeho! Jak navíc dodává ve své analýze sázkař s přezdívkou Zlatan7, v Cincinnati porazil Federer oba své hlavní konkurenty a sám za celý turnaj neztratil ani set.

V ženském pavouku je to poslední tři roky jasná záležitost. Serena Williams přijde, zahraje si a odchází s titulem. To je určitě i důvod, proč jí v kurzu 1,9:1 věří 98 % sázkařů. V přímých přenosech na TV Tipsport se ale můžeme letos těšit i rovnou na trojici českých tenistek, které jdou do turnaje z první světové desítky!

Usedne na trůn po sedmi letech Roger Federer? Překvapí někdo Serenu Williams? Jak se povede českým tenisovým hvězdám? Sledujte na TV Tipsport každý den přímé přenosy z US Open 2015! Založte si ZDE účet u Tipsportu a rovnou sledujte špičkový světový tenis. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.