Hlavní obsah

Čeští reprezentanti si jdou pro výhru, věří sázkařská komunita Tipsportu!

Zraněné opory? Nepovedené jaro? Všechno smazáno! Čeští reprezentanti si jdou tentokrát podle největší sázkařské komunity pro plný počet bodů! Na co se nejvíce sází a jaké jsou tipy zkušených sázkařů? Dozvíte se v následujícím článku.

Foto: Sport.cz

99% sázkařů Tipsportu věří českém týmu

Článek

Česká reprezentace má před sebou dva zápasy, ve kterých by neměla ztratit ani bod, pokud chce postoupit přímo na ME 2016. Tuší to i borci z největší sázkařské komunity, kteří na svých tiketech tlačí české hráče k výhře. Proti Kazachům jim věří přes 99,5 % všech sázkařů!

Bez Rosického, Plašila, Pilaře či Váchy, ale zato s nováčky Pavelkou a Skalákem naskočí český tým do dvojzápasu s Kazachstánem a v Lotyšsku. Zvlášť ve čtvrtečním zápase proti outsiderovi skupiny by se čeští střelci měli předvést. Vždyť jak říká ve své analýze jedna z respektovaných postav sázkařské komunity, sázkař s přezdívkou harama: „Předem jasnější utkání nás již v kvalifikaci čekat nebude."

I v Tiket aréně najdeme tipy, které posílají české fotbalisty pro tři body hned v prvním utkání. Např. sázkař s přezdívkou jape231947 na náš tým naložil rovných 5 000 Kč! Zkušení tipéři se určitě těší i na soutěže v Live sázkách, ve kterých se bude hrát vždy o speciální odměnu 10 000 Kč!

Jak se povede českým hráčům vstup do závěrečné části kvalifikace? Jaké tipy si pro kvalifikaci připravili borci z největší sázkařské komunity? Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.