Hlavní obsah

Sledujte všechny zápasy Tipsport extraligy na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč!

Tipsport extraliga je zpátky! 14 týmů, 52 kol, 364 zápasů v základní části a elektrizující bitvy v play off. Užijte si extraligové souboje na TV Tipsport, jediné televizi, která vám přináší všechny zápasy živě, ve vysoké kvalitě a plném rozlišení!

Foto: Sport.cz

Sledujte všechny zápasy Tipsport extraligy na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč!

Článek

Horké léto je pryč a začíná podzim plný soubojů na ledové ostří ve čtrnácti arénách Tipsport extraligy! Tipéři v největší sázkařské komunitě před začátkem soutěže nejvíc věří tomu, že se Třinec opět podívá do finále. Hned na druhém místě nejvíc sázejí na to, že Kometa s novým koučem Aloisem Hadamczikem letos dojde aspoň do semifinále. V analýze k novému ročníku si pak sázkař s přezdívkou harama vybral omlazený tým Zlína, který i bez dlouholetých opor předváděl v přípravě kvalitní výkony a měl by se podle něj, stejně jako v posledních sedmi sezónách, dostat do play off v kurzu 1.65:1.

Letos nás v extralize čeká souboj dvou bývalých reprezentačních koučů - Růžičky a Hadamczika, Marcel Hossa v dresu Plzně, ale taky cesta Litvínova za obhajobou titulu. Jak to všechno dopadne? Je pouze jediné místo a to je TV Tipsport, kde můžete v plném rozlišení a špičkové kvalitě sledovat všechny zápasy od toho prvního až po úplný vrchol finále!

V úvodním kole Tipsport extraligy můžete na TV Tipsport sledovat tato utkání:

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.