Hlavní obsah

Sázkařská komunita Tipsportu věří, že Češi přejedou i Lotyše!

Euro je blízko! Čeští hráči dokázali udolat Kazachy a borci z největší sázkařské komunity věří, že je bojovný výkon z druhého poločasu nastartuje i proti Lotyšsku. Prohlédněte si povedené tipy na nedělní zápas!

Foto: Sport.cz

Sázkařská komunita Tipsportu věří, že Češi přejedou i Lotyše!

Článek

Čeští reprezentanti se během dvaceti minut dostali z úplného dna až na dosah Eura 2016. Pomohla jim k tomu domácí prohra Nizozemců, remíza Turků a hlavně Milan Škoda! Opora Slavie rozhodla zápas s Kazachstánem dvěma góly a na fóru Tipsportu už sázkaři vymýšlejí nový vůz – Škoda Hattrick. Škodu Hattrick velebí i sázkař s přezdívkou vavrik10, který si vsadil na to, že první poločas vyhrají hosté, ale domácí stihnou do konce obrátit. Za 500 vsazených korun a 75 minut nervů se raduje z 13 000 Kč!

Povedený druhý poločas zápasu s Kazachy čeští hráči využijí k tomu, aby na Lotyše vlétli hned od úvodu. Myslí si to sázkař s přezdívkou ondrejmato, který ve své analýze píše: „Bude opravdu důležité chytnout úvod zápasu za správný konec, což po předešlé zkušenosti s Kazachstánem hráči podle mě splní. Ideální soupeř, kdy si můžeme teoreticky vybojovat postup na EURO a hráči to moc dobře vědí."

V neděli si při příznivém vývoji mohou naši hráči zajistit účast na Euru nejen teoreticky, ale i prakticky! Stačí k tomu dvě okolnosti. Výhra Čechů v Lotyšsku a zaváhání Oranjes v Turecku. Triumf Čechů má na tiketu skoro 90 % sázkařů v kurzu 1:55:1. Stejně tak i 90 % tipérů věří Nizozemcům v Turecku v kurzu 2.20:1, takže největší sázkařská komunita prozatím postup český hráčů odkládá.

Podaří se Čechům i druhý zápas? Prosadí se opět Milan Škoda? Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.