Hlavní obsah

Výhra 120 000 Kč po čtyřech minutách? Sázkař v Tipsportu ukázal, jak se hraje Liga mistrů!

Liga mistrů sice hned na úvod připravila sázkařům pár nepříjemných překvapení, ale jak uvidíte v následujícím článku, statisícové výhry padaly bez ohledu na selhání anglických favoritů! Někdy stačí k pohádkové výhře pár vteřin, někdy 80 minut pořádného napětí.

Foto: Sport.cz

Výhra 120 000 Kč po čtyřech minutách? Sázkař v Tipsportu ukázal, jak se hraje Liga mistrů!

Článek

Ve středu večer předvedl aktuálně desátý nejúspěšnější autor analýz, sázkař s přezdívkou matejicny1, že inspirovat se těmi nejlepšími se vyplatí. V zápase Leverkusenu s BATE Borisov si vybral jednu jedinou sázku – Admir Mehmedi dá gól. Svůj tip opřel o vklad 30 000 Kč a napsal i analýzu, kde svou volbu vysvětlil. Tipem se inspirovalo 83 hráčů, kteří už čtyři minuty po úvodním hvizdu mohli začít slavit, protože tahle inspirace jim vyšla příkladně. Sám matejicny1 se raduje z parádní výhry 120 000 Kč!

Ale ne pokaždé je to po pár vteřinách taková radost, což hned dvě minuty poté na diskuzním fóru lakonicky shrnul sázkař s přezdívkou Davideli7: „Někdo dá Mehmediho za 30 papíru a ve 4. minutě hotovo, já Hazarda za dvě kila a nedá penclu."

Ale zpátky k sázkařský úspěchům, protože i tiket tipéra s přezdívkou 197880 stojí za pozornost. Po třech přesných zásazích v úterý už zbývaly jen tři středeční duely a ti, kteří tento tip viděli v Tiket aréně, si museli ťukat na čelo. Proč v zápase Záhřebu s Arsenalem nejde po „čisté dvojce", ale sází jen na to, že Arsenal dá gól? Devadesát minut trápení Kanonýrů a odpověď je na světě. Vybouchli totiž 1:2. To ale sázkaři s přezdívkou 197880 nijak nevadí. Díky Theu Walcottovi se totiž raduje z výhry 118 400 Kč.

Inspirujte se nejlepšími tikety v Tiket aréně a pochlubte se svými výhrami v největší sázkařské komunitě!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a inspirujte se nejlepšími tikety sázkařské komunity Tipsportu v Tiket aréně. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.