Hlavní obsah

284. derby pražských „S“ je tady! Sledujte zápas Slavia - Sparta živě bez zpoždění na TV Tipsport!

Už v neděli od 15:00 nás čeká tradiční tahák 1. české ligy. Souboj o fotbalového krále Prahy, který se tentokrát odehraje v Edenu. Potvrdí Sparta roli favorita, nebo se dočkáme překvapení? Sledujte zápas v přímém přenosu a bez zpoždění na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

284. derby pražských „S“ je tady! Sledujte zápas Slavia - Sparta živě bez zpoždění na TV Tipsport!

Článek

284. derby pražských „S" se blíží. Jeden za šlágrů fotbalového podzimu. Zápas, který je už víc než týden dopředu vyprodaný. V neděli od 15:00 proti sobě naskočí aktuálně šestá Slavia a lídr tabulky Sparta. Největší sázkařská komunita má nabito ostrými. 92 % sázkařů má na tiketech výhru Letenských v kurzu 1,68:1 a pouze necelá čtyři procenta věří, že se projeví výhoda domácího hřiště a tři body bude brát Slavia v kurzu 4,77:1.

Taky mezi autory analýz se to jen hemží tipy na úspěch Sparty. Například sázkař s přezdívkou harama ve své analýze věří, že to budou hosté, kdo dá první gól v kurzu 1,5:1. Je totiž přesvědčený, že: „Sparta začátek tentokrát nepodcení a nenechá Slavii vstřelit první branku zápasu - to by v současné formě Slavie mohlo být hodně nepříjemné." V Tiket aréně si na zápas posvítil např. sázkař s přezdívkou kumsta2, který sází na to, že v derby padnou minimálně 2 góly. Se svým Extratipem má namířeno k parádní výhře 20 800 Kč.

Prosadí se Milan Škoda? Kolik bude ve vyhecovaném mači žlutých karet? Sledujte přímý přenos z podzimního ligového šlágru v přímém přenosu na TV Tipsport!

Podívejte se i do Tiket arény, inspirujte se od zkušených sázkařů a podělte se o své povedené tikety!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a sledujte přímé přenosy z nejlepších sportovních soutěží planety. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč a šanci získat vstupní bonus až 50 000 Kč!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.