Hlavní obsah

Odnese si sázkař v Tipsportu z evropských pohárů výhru 661 770 Kč?

Největší sázkařská komunita má naloženo na druhý hrací den v evropských pohárech! Nejprve nás čekají souboje v hvězdné Lize mistrů a ve čtvrtek i český večer v Evropské lize! V Tiket aréně se to hemží naloženými tipy a v následujícím článku si ukážeme ty nejlepší!

Foto: Sport.cz

Odnese si sázkař v Tipsportu z evropských pohárů výhru 661 770 Kč?

Článek

Pěkně zostra si na druhé kolo vyšlápl sázkař s přezdívkou cejenbrouk. Ten probral nabídku všech tří dní a na jeho tiketu tak najdeme výhru Barcy proti Leverkusenu v kurzu 1,22, triumf Juventusu proti Seville v kurzu 1,80:1 ale i zaváhání dvou českých týmů v programu čtvrteční Evropské ligy. Celkem si s devatenácti zápasy na tiketu jde pro parádní výhru 661 770 Kč!

Povede se mu to? To se dozvíme až ve čtvrtek večer. Už teď je ale jisté, že největší sázkařská komunita mu dává za pravdu. Vždyť Plzni proti silnému Villarealu věří jen kolem 2 % sázkařů, podobně jako Liberci na hřišti Olympique Marseille.

Dalším pohárovým ranařem je sázkař s přezdívkou 320518. Podobně jako jeho kolega i on poslal do Tiket arény tip na všechny tři pohárové dny a podpořil jej tisícikorunou. Vybral zápasy, kde by podle něj mělo padnout 2-5 branek, a tak se na jeho tiketu objevil zápas Sparty s Nikosií v kurzu 1,40:1 nebo třeba úterní bitva Porta s Chelsea v kurzu 1,43:1. Sázkař 320518 má se svým tiketem našlápnuto k výhře 47 730 Kč!

Potvrdí Sparta doma roli favorita? Napraví Arsenal blamáž ze Záhřebu? Překvapí Plzeň nebo Liberec své soupeře? Dá víc branek Messi, nebo Ronaldo?

Inspirujte se nejlepšími tikety v Tiket aréně a pochlubte se svými výhrami v největší sázkařské komunitě!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.