Hlavní obsah

Sledujte všechny zápasy Tipsport extraligy na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč!

Tipsport extraliga je v plném proudu a pouze na TV Tipsport můžete sledovat kompletní program živě, bez zpoždění a ve vysokém rozlišení! Špičkovou podívanou si tipéři z největší sázkařské komunity okořenili hodně povedenými tikety.

Foto: Sport.cz

Sledujte všechny zápasy Tipsport extraligy na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč!

Článek

Už během úvodních kol předvedli tipéři v největší sázkařské komunitě, že mají na extraligové souboje parádně vyladěno a sledování extraligových bitev si parádně zpestřili svými trefami. Nejprve to byl sázkař s přezdívkou sochaux191154, který přesně nasázel hned sedmičku úspěšných střelců ve druhém kole. Za pětikorunu se radoval z 16 698 Kč. Druhým úspěšným tipérem, jehož trefa vzbudila v Tiket aréně pořádný rozruch, je sázkař s přezdívkou buca49. Ten přesně odhadl, že to bude právě třetí kolo, kdy si Zlín vyšlápne na favorita z Třince. Povedlo se a za odvážný vklad 30 000 Kč se radoval z výhry 165 000 Kč!

Naprostou bombou je pak tiket sázkaře z ostravské pobočky, který ještě před startem soutěže naložil skoro 100 000 Kč na to, že Třinec vyhraje ligu a zároveň Liberec dojde aspoň do semifinále. Teď už může v klidu každý hrací den sledovat na TV Tipsport, jak se jeho favoritům bude dařit. TV Tipsport je totiž jediné místo, kde si sázkaři mohou vychutnat všechny přímé přenosy zdarma, živě a ve vysoké kvalitě!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.