Hlavní obsah

To je Liga mistrů tiketu! Sázkař v Tipsportu si odnesl 643 554 Kč za desetikorunu!

Že Benfica vyhraje na hřišti Atlética? Že vicemistr Serie A rupne na půdě běloruského BATE Borisov? To byla jasná záležitost pro sázkaře s přezdívkou Sulle9hjk, který za desetikorunu předvedl nevídané představení!

Foto: Sport.cz

To je Liga mistrů tiketu! Sázkař v Tipsportu si odnesl 643 554 Kč za desetikorunu!

Článek

Ve druhém hracím kole Ligy mistrů se odehrálo pár sázkařských překvapení, ale pro borce s přezdívkou Sulle9hjk to rozhodně neznamenalo automatické zklamání. Ukázal totiž nevídaný odhad, díky kterému ho dokonce nemuselo až tak mrzet, že mu těsně unikla výhra 98 722 Kč. Unikla mu proto, že věřil AS Řím coby favoritovi zápasu s BATE Borisov. To byla jediná chyba, která ho dělila od parádní výhry.

Jenže to už měl v kapse životní zásah, který asi bude ještě hodně dlouho rozdýchávat. Jeho tiket nese třináct zápasů a jsou na něm jednoznačné sázkařské perly. Hned na prvním řádku poslal ke dnu Arsenal, kdy v kurzu 8.70:1 věřil hostům z Olympiakosu Pireus. I za přispění vlastního gólu brankáře Ospiny si mohl odfajfknout první zápas. Proti bookmakerům se postavil i v případě výhry Benfiky na hřišti Atlética v kurzu 6.80:1 a právě selhání AS Řím na hřišti BATE Borisov.

Na tiket přidal osm tipů na favority, těsnou výhru Porta nad Chelsea a Valencie v Lyonu a horký adept na jeden z tiketů roku 2015 je na světě! Sázkař s přezdívkou Sulle9hjk totiž za desetikorunu bere výhru 643 554 Kč!

Inspirujte se nejlepšími tikety v Tiket aréně a pochlubte se svými výhrami v největší sázkařské komunitě!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a inspirujte se nejlepšími tikety sázkařské komunity Tipsportu v Tiket aréně. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.