Hlavní obsah

Sledujte přímé přenosy z hvězdné NHL každou noc na TV Tipsport!

V tomto týdnu se rozbíhá skoro osmiměsíční kolotoč nejslavnější hokejové soutěže planety! 99. ročník NHL je tady a s ním i přímé přenosy na TV Tipsport každou noc po celou sezónu! Jak tipuje letošní ročník největší sázkařská komunita? Dozvíte se v tomto článku.

Foto: Sport.cz

Sledujte přímé přenosy z hvězdné NHL každou noc na TV Tipsport!

Článek

Jako obvykle je tip na nového majitele Stanley Cupu před startem NHL pro sázkaře pořádný oříšek. Soutěž je vyrovnaná a o vzrušující souboje tak rozhodně nebude nouze. Tentokrát se borci v největší sázkařské komunitě shodují s bookmakery. Přes 24 % všech tipů na vítěze věří loňským šampionům z Chicaga v kurzu 8,5:1. Jen těsně za nimi jsou s 18 % důvěry sázkařů a kurzem 8:1 kačeři z Anaheimu. Mezi autory analýz pak vyniká především ta od sázkaře s přezdívkou Plista, který se nebál poslat do hry 1000 Kč na San Jose v kurzu 30:1. Žraloci totiž podle něj „budou po loňské blamáži nažhavení na pořádný úspěch".

Absolutně nejpopulárnějším tipem před startem soutěže je ale sázka na Jaromíra Jágra. Nezničitelný JJ68 loni ukončil trápení v New Jersey a v mladém týmu Floridy Panthers pookřál. Tipéři tak na českou hvězdu na tiketech nezapomínají a přisuzují jí nejčastěji 0-21 gólů za sezónu v kurzu 1,65:1. Jágrovi věří i tipér s přezdívkou POG325780, který se na tento tip nebál naložit 27 500 Kč!

Na tom, jak se bude jednotlivým kanonýrům dařit v základní části, ostatně založil svůj tiket i sázkař s přezdívkou phx625833. Ten si vybral hvězdy kalibru Crosbyho, Tavarese, Ovečkina, Voráčka či Tatara a všem naordinoval, kolik letos vstřelí gólů. Za 250 Kč si tak kráčí pro výhru 89 262 Kč!

Předvede Jakub Voráček podobný koncert jako loni? Jak se bude dařit vašemu oblíbenému týmu? Sledujte špičkový hokej každou noc v přímých přenosech z NHL na TV Tipsport!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.