Hlavní obsah

Vystřelí si sázkař „toluc“ výhru 149 000 Kč v bitvách o EURO 2016?

Startuje finále kvalifikace o EURO 2016 a s ním i bitvy o poslední místa na turnaji! Můžeme se těšit na souboje obrů proti fotbalovým trpaslíkům, ale i nevyzpytatelné mače týmů, které už mají postup do Francie jistý. Víkend plný sázkařských lahůdek je tady!

Foto: Sport.cz

Vystřelí si sázkař „toluc“ výhru 149 000 Kč v bitvách o EURO 2016?

Článek

Čeští fotbalisté můžou být po úspěšném dvojzápase s Kazachstánem a Lotyšskem v klidu. Postup na Euro mají totiž jistý. To se samozřejmě projevilo i v největší sázkařské komunitě, kde se tentokrát tipéři postavili proti názoru bookmakerů. Turci jsou sice v kurzu 2,80:1 outsiderem sobotního zápasu, ale na jejich výhru sází téměř 75 % sázkařů. Zajímavý kurz využil i tipér s přezdívkou Hlaves8, který do Tiket arény naložil na Turky 6 000 Kč.

Na druhý zápas skupiny A mezi Kazachstánem a Nizozemím pak netrpělivě čeká sázkař s přezdívkou kamarat101. Tomu totiž už měsíc odpočívá v Tiket aréně tip, na kterém je osmkrát zelená fajfka a chybí už jen ta poslední, výhra Oranjes. Pokud se tulipánům v kurzu 1,24:1 zadaří, odnese si sázkař kamarat101 po měsíci čekání výhru 22 533 Kč!

Čtvrteční výsledky pak krásně zdramatizovaly skupinu D. Hned tři týmy jsou na čele v rozmezí jednoho bodu a v neděli nás tak čeká přímý boj o EURO mezi Polskem a Irskem. Napětí je cítit i v největší sázkařské komunitě. Na jedné straně je to sázkař s přezdívkou malva5, který sází na to, že v zápase padne 2 a více gólů a se svým tipem si jde pro výhru 17 742 Kč. Proti němu stojí tipér s přezdívkou carlos777, který ve své analýze píše, že to v neděli „bude bitva o střed pole svázaná taktikami obou trenérů" a sází na remízu v prvním poločase.

Na závěr tu máme adepta na nejlepší tiket závěru kvalifikace. Sázkař s přezdívkou toluc má na tiketu šest zápasů s tím, že trefu s kurzem 4,80:1 už má v kapse. Zbývá, aby pět favoritů o víkendu nezklamalo, a výhra 149 000 Kč je na světě!

Kdo si zajistí postup do Francie? Ve kterém zápase padne tentokrát nejvíc branek? Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.