Hlavní obsah

Závěr kvalifikace na Euro? V Tipsportu padaly statisícové výhry každý den!

Poslední kvalifikační víkend se tipérům v největší sázkařské komunitě pořádně povedl! Létaly statisícové výhry v každý hrací den a v tomto článku se podíváme na ty nejpovedenější!

Foto: Sport.cz

Závěr kvalifikace na Euro? V Tipsportu padaly statisícové výhry každý den!

Článek

Už v sobotu se podařily dva špičkové zásahy. První z nich předvedl sázkař s přezdívkou 87735215. Ten si ráno přivstal, aby o půl sedmé stihl tenisový mač Rafaela Nadala s Italem Fogninim a doplnil ho o další tři hokejové zápasy a tři souboje z kvalifikace o Euro. Přes den se ani jednou nemýlil a zbýval nejodvážnější tip na celém tiketu. Výhra Kypru v Izraeli. V kurzu 7,4:1 však hosté překvapili fotbalový svět a spokojený tipér se raduje z výhry 93 539 za padesátikorunu.

Druhým sobotním střelcem je žhavý adept na nejlepší trefu podzimu. Sázkař s přezdívkou 301977 se na svém tipu pořádně rozlétl po sportovním světě. Kromě toho, že trefil přesné skóre zápasu ČR – Turecko, totiž zamířil do Japonska na MotoGP, na Floridu, kde věřil Jágrovým Panthers, nebo do Bulharska, kde vsadil na české volejbalisty. Celkem šest trefených příležitostí mu za desetikorunu přineslo fantastickou výhru 238 761 Kč!

V neděli si pak kvalifikační duely okořenil sázkař s přezdívkou zeldamen. Ten do Tiket arény poslal tip na dva fotbalové zápasy a jeden tip z Tipsport extraligy. Svým tipem, na který naložil 50 971 Kč inspiroval hned 40 hráčů. Po neděli na tiketu svítily dvě fajfky a vzhledem k tomu, že poslední příležitostí bylo, že v zápase Slováku s Lucemburskem padne aspoň jeden gól, mohl prožít docela klidné pondělí. Naši východní sousedi nezklamali a zeldamen se tak raduje z výhry 107 039 Kč.

Poslední tip rozvířil největší sázkařskou komunitu hned ve čtvrtek večer. Borec s přezdívkou 70200921 poslal do hry třikrát tip na přesné skóre a za pětikorunu se projel na oblíbené sázkařské horské dráze. Nejprve Řekové dokázali dát gól až v 87. minutě, aby už už roztrhaný tiket zachránila mašina na góly, Robert Lewandowski, svou trefou na 2:2 v 94. minutě mače proti Skotsku. Vydřená, ale o to sladší výhra 25 916 korun byla na světě

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.