Hlavní obsah

Exkluzivní výhra 9 910 290 Kč? Ne! Hokejisté Detroitu byli proti

V uplynulém týdnu to na hokejových tipech v největší sázkařské komunitě hodně žilo. Podíváme se na krásnou trefu ze švýcarské ligy, recept na to, jak z pětikoruny udělat čtyřicet tisíc a zjistíme, co to znamená, když se Detroitem prožene hurikán.

Foto: Sport.cz

Exkluzivní výhra 9 910 290 Kč? Ne! Hokejisté Detroitu byli proti.

Článek

Úžasný přehled předvedl v úterý tipér s přezdívkou Petr21, když si na svůj kombík naskládal pět střelců z nejvyšší švýcarské ligy. Svůj tip podpořil vkladem 300 Kč, a protože ani jediný z pěti kanonýrů nemířil vedle, čekala na něj parádní výhra 159 290 Kč.

Ne vždycky ale stačí parádní odhad. Své o tom ví sázkař s přezdívkou zavadak, který musel během úterního večera zestárnout o pár let. Za desetikorunu se nerozpakoval a naskládal na svůj tiket celkem 27 hokejových zápasů. Jedna po druhé se na jeho tipu začaly množit zelené fajfky a vesele kombinoval triumfy v Tipsport extralize, KHL, Švédsku, Finsku i Německu, až přišel zápas Klotenu s Zugem. Dosud nejlepší tým na hřištích soupeřů si pro druhou prohru v sezóně nemohl vybrat horší moment. Jedna jediná chyba a výhra 25 530 za desetikorunu byla v prachu.

Hurikán v Detroitu odfoukl deset milionů!

Většinou se s vámi dělíme jen o jeden smolný tiket, ale tentokrát uděláme výjimku. To, co totiž o víkendu zažil tipér s přezdívkou zugaduro se často nevidí. Už víc než dva roky neviděla největší sázkařská komunita takhle smolný tiket. 24 příležitostí za 78 Kč. Jak se říká v sázkařském diskuzním fóru: „na sledovačku". Jenže úsměv pomalu začíná mrznout, když na tiketu sledujete, že vám vychází i ty největší špeky a hodně vzdálená výhra se začíná po čertech rychle přibližovat. Pak ale přijde zápas Detroitu Red Wings s Carolinou Hurricanes a jediná chyba na celém tiketu, která z adepta na Tiket roku, výhru 9 910 290 Kč za 78 korun, udělá Smolaře roku.

Jak lakonicky prohlásil tipér s přezdívkou YAMATO v reakci na tento tiket: „Tohle by měli vidět hráči Detroitu a na sázkaře rovnou udělat sbírku."

Prohlédněte si tikety v Tiket aréně

Podívejte se do Tiket arény na další zajímavé tikety, nebo se sami pochlubte svými.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.