Hlavní obsah

Sázkař „toluc“ si jde v Lize mistrů pro výhru 1 310 537 Kč!

Bayern přijíždí na Arsenal, Real do Paříže a Barca do Běloruska. Je tady další kolo fotbalové Ligy mistrů a s ním i tipy největší sázkařské komunity. Dojde si sázkař s přezdívkou toluc pro milión? Kolik gólů nasází Porto Tel Avivu?

Foto: Sport.cz

Sázkař „toluc“ si jde v Lize mistrů pro výhru 1 310 537 Kč!

Článek

Čeká nás třetí hrací týden Ligy mistrů, který si borci v největší sázkařské komunitě pořádně okořenili. Může za to především sázkař s přezdívkou toluc, který složil parádní kombík, na němž má už dva úspěšné zásahy z kvalifikace na Euro a zbývá šest zápasů z evropských pohárů. Ve všech věří hostujícím týmům a má našlápnuto k úžasné výhře 1 310 537 Kč. Sází např. na výhru Realu v Paříži s kurzem 2,87:1, nebo na triumf Manchesteru v Moskvě za 2,56:1. Souhlasí s ním i sázkařská komunita, když na Bílý balet míří 50 % sázek a na Rudé ďábly dokonce 80 %.

No a protože v jeho tipu tuší sázkaři úspěch, už více než stovka se jich tímto tiketem inspirovala. Je mezi nimi i borec s přezdívkou svobodapec. Ten tiket svého kolegy přetavil z kombíku na klasický AKU tiket a jde tak do většího rizika, protože už jedna jediná chyba znamená konec tiketu. Na druhé straně ale také míří za výhrou 267 148 Kč za vsazených 200 korun.

Z dalších zápasů je sázkařsky nejzajímavější určitě souboj Arsenalu, stále bez jediného bodu v tabulce, proti Bayernu, mašině na góly, která zatím ještě ani jednou neinkasovala. Chytí se domácí právě proti největšímu favoritovi celé Ligy mistrů? Nevypadá to. Pouhých 20 % tipujících věří domácím v kurzu 4,40:1, když přes 76 % hraje výhru Bavorů s kurzem 1,80:1. Podobně i sázkař s přezdívkou budinsky3, který ve své analýze píše: „Myslím si, že zápas bude podobný jako loni a německý šampión vyhraje o 2 góly."

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.