Hlavní obsah

Favorité nezklamali. Sázkař „tragikomik“ se raduje z výhry 172 800 Kč!

V evropských pohárech se tentokrát ukázali sázkaři s parádním odhadem za pár korun, ale činili se i borci, kteří se nebojí naložit na tiket třeba 80 000 Kč. Zaúřadoval také Cash Out, který zachránil parádní výhru. Jak vypadá Liga mistrů v sázení? Uvidíte v našem článku.

Foto: Sport.cz

Favorité nezklamali. Sázkař „tragikomik“ se raduje z výhry 172 800 Kč!

Článek

Rovnou začneme oblíbenou vstupenkou na sázkařskou horskou dráhu. Tu si tentokrát ve čtvrtek zaplatil tipér pete100, který za pětikorunu natipoval osm zápasů Evropské ligy a přidal dva hokejové mače. Nebál se poslat do hry i dvě remízy a hlavně ta liberecká mu připravila parádní podívanou, když první gól padl až v 86. minutě. Když už chtěl sázkař pete100 svůj tiket roztrhat, hosté v 94. minutě vyrovnali. Vyhrát 40 870 Kč za pětikorunu, to je docela pěkný začátek víkendu, co říkáte?

To sázkař s nickem tragikomik si evropské poháry osladil úplně jiným způsobem. Rovných osmdesát tisíc korun totiž naložil na tři zápasy Ligy mistrů a přidal i dva zápasy basketbalových pohárů. Bez sebemenšího zaváhání si došel pro krásnou výhru 172 800 Kč.

Cash Out opět zachránil povedený tiket!

Nádhernou ukázku toho, jak v praxi využít Cash Out, oblíbenou sázkařskou vychytávku, předvedl ve čtvrtek tipér s přezdívkou bak188604. O co jde? Cash Out vám umožní vyplatit už rozehraný tiket. Máte na tiketu čtyři fajfky, zbývá poslední zápas a nechcete riskovat, že vám právě tento mač nevyjde? Výborně, klikněte na „Vyplatit hned", zastavte riziko a vezměte si okamžitě svoji výhru!

Sázkař bak188604 tohle dobře věděl, a když ve čtvrtek ráno zjistil, že už jedenáctkrát mířil v Lize mistrů do černého, rozhodl se svůj tiket předčasně vyplatit a nečekat na výsledky nevyzpytatelné Evropské ligy. Za vklad 10 000 Kč si tak mohl spokojeně užívat výhru 277 800 Kč. Tu mu večer ještě zpříjemnila remíza Sparty se Schalke, která by mu bez použití Cash Outu celý tiket potopila.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.