Hlavní obsah

Cash Out úřadoval! Sázkaři v Tipsportu zachránil výhru 192 023 Kč!

Už pár týdnů pomáhá tipérům v největší sázkařské komunitě báječná vychytávka. Díky Cash Outu si můžou předčasně vyplatit svůj úspěšně rozehraný tiket a nejít do rizika, že selže třeba ten úplně poslední zápas. V praxi jsme parádní využití viděli o víkendu.

Foto: Sport.cz

Cash Out úřadoval! Sázkaři v Tipsportu zachránil výhru 192 023 Kč!

Článek

Cash Out, tedy jakéhosi sázkařského „vrabce v hrsti", využil v sobotu borec s přezdívkou Lubos2929. Toho si největší sázkařská komunita velmi dobře pamatuje. Jeho vklady totiž zpravidla končí právě číslem 29. Na magickou šifru nezapomněl ani tentokrát, když naložil 4 629 Kč na dva přesné výsledky české nejvyšší fotbalové soutěže.

Nestává se moc často, aby v české lize v jednom kole padly dva výsledky 3:3, jenže sázkař Lubos2929 už několikrát ukázal, že se rozhodně nedrží při zdi. Když mu ale jenom těsně vyšel první tip a Jablonec srovnal penaltou v 90. minutě na potřebných 3:3, rozhodl se z této povedené trefy vytěžit co nejvíc a neriskovat s druhým zápasem. Klikl na tlačítko „Vyplatit hned" a na kontě mu rázem přistála parádní výhra 192 023 Kč. Výhra o to sladší, že mač Jihlavy s Libercem skončil pouze 1:1. Kdyby tedy Cash Out nevyužil, byla by jeho výhra sotva třetinová.

MS v ragby za 300 000 Kč

Víkendovou Tiket arénu pak taky pořádně opepřil sázkař s přezdívkou Kudrna. Ten se předvedl jako muž ocelových nervů a zároveň jako velký fanda ragby, když na své tikety poskládal oba semifinálové mače MS v Anglii. V sobotu poslal rovných 100 000 Kč do hry na triumf Nového Zélandu a obhájci titulu mu jeho důvěru splatili výhrou o dva body. To samozřejmě neuniklo jeho kolegům v největší sázkařské komunitě, a když v neděli naložil úctyhodných 200 000 Kč na výhru Australanů, už se jeho tipem inspirovalo 64 hráčů. Společně se tak už pomalu můžou připravovat na sobotní finále a čekat, jestli se borec s přezdívkou Kudrna opět pochlubí podobnou náloží.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.