Hlavní obsah

Sledujte šlágr fotbalové ligy Plzeň – Sparta zdarma a bez zpoždění na TV Tipsport!

První bitva o titul je tady! Nejočekávanější zápas ligového podzimu startuje v neděli od 15:00. Na TV Tipsport si můžete ostře sledovaný zápas vychutnat zdarma a bez jakéhokoliv zpoždění!

Foto: Sport.cz

Sledujte šlágr fotbalové ligy Plzeň – Sparta zdarma a bez zpoždění na TV Tipsport!

Článek

Nejsledovanější bitva fotbalového podzimu už je za dveřmi. V neděli od 15:00 změří síly obhájce titulu, Viktoria Plzeň a aktuální lídr ligové tabulky, Sparta Praha. Domácí jdou do vyhroceného souboje po dvou venkovních porážkách, a i když je v kurzu 2,20:1 favorizují bookmakeři, tak jim věří jen necelých 20 % borců v největší sázkařské komunitě.

Největší sázkařská komunita: Sparta za 3 body

Sparta Praha je na tom přesně obráceně. Po cenné remíze se Schalke 04 si připsala doma snadnou výhru proti Bohemce, a je tak jasným favoritem tipérů v největší sázkařské komunitě. Ti využili vyššího kurzu 3,30:1 a plných 48 % jich posílá tři body na Letnou. Podobně to vidí i sázkař s přezdívkou Lukyhaj. Ten svůj tip na neprohru Sparty podpořil nákladem 9 100 Kč!

I mezi autory analýz míří drtivá většina tipů na jakýkoliv úspěch Sparty. Například tipér Zlatan7 ve své analýze věří, že rozhodne větší psychická pohoda, která je jasně na straně hostů. Viktoriáni ale mají taky své podpůrce. Není to poprvé, co se sázkař s přezdívkou matejicny1 vydal proti všem. Tentokrát sází na to, že v zápase padnou alespoň dva góly a vyhrají domácí. Ve své analýze pak píše, že Sparta vyhrát může, ale Plzeň vyloženě musí. Naváže proto na oba loňské zápasy, které zvládla 2:0.

Sledujte bitvu v přímém přenosu!

Elektrizující souboj dvou největších adeptů na titul si můžete vychutnat v přímém přenosu na TV Tipsport. Pro aktivní sázkaře jsou totiž všechny přímé přenosy z nejvyšší české ligy zdarma a bez jakéhokoliv zpoždění!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.