Hlavní obsah

Tak se hraje NHL! Sázkař doktor75 vsadil o půl třetí ráno a připsal si 85 471 Kč!

Tentokrát se v nejlepších hokejových tiketech mrkneme na to, proč je NHL mezi sázkaři tak oblíbená. Připsali si totiž tento týden parádní výhry právě díky tipům na nejlepší hokejovou ligu planety.

Foto: Sport.cz

Tak se hraje NHL! Sázkař doktor75 vsadil o půl třetí ráno a připsal si 85 471 Kč!

Článek

Nejprve to bude tipér s přezdívkou doktor75, který si počkal na středeční ranní mače a svůj tip poslal do arény v čase, kdy se většině lidí o hokeji maximálně zdá ve snu. Pár minut před půl třetí ráno vyslal do boje čtyři tipy, které podpořil vkladem 1556 Kč. Ať už zápasy sledoval v přímých přenosech na TV Tipsport, nebo šel spát, v době, kdy většina z nás už vstává, se doktor75 mohl radovat z krásné výhry 85 471 Kč!

V pátek ráno se pak v Tiket aréně objevilo několik tref, které ukázaly, že největší sázkařská komunita si dokáže počkat na svou šanci. Ta přišla právě v podobě zápasu Montrealu Canadiens proti New Yorku Islanders. Nejprve svůj tip na výhru poslal do hry sázkař fiferna a chvilku po něm i Draveckanec. Po napínavých dvou třetinách Canadiens nasázeli tři góly v poslední části a tak se oba tipéři mohli radovat z výhry 69 000 Kč a 46 000 Kč.

Palic1 se tentokrát nespálil

To, že se dá krásný tiket poskládat i za pár korun nám v úterý předvedl tipér s přezdívkou palic1. Za desetikorunu poslal do hry sedm zápasů NHL a nebál se ani remízy Montrealu s Ottawou. Když pak ráno kontroloval výsledky, musel si možná trochu vyčítat, že neposlal do hry aspoň padesátikorunu, protože všechny zápasy natipoval neomylně. Pohled na tiket, kde je jedna zelená fajfka za druhou potěší vždycky, ať už v kolonce výhra svítí statisícové sumy, ale anebo 10 277 Kč, jako v případě tohoto borce.

Prohlédněte si tikety v Tiket aréně

Podívejte se do Tiket arény na další zajímavé tikety, nebo se sami pochlubte svými.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.