Hlavní obsah

Sázkař amores se raduje! Penalta v 89. minutě mu zachránila výhru 156 000 Kč!

O uplynulém víkendu padaly v Tipsportu výhry v posledních vteřinách zápasu i po půl roce trpělivého čekání. Sázkaři si počkali na zaváhání Bayernu i na výhru Plzně ve šlágru podzimu. Ty nejlepší trefy najdete v našem článku.

Foto: Sport.cz

Sázkař amores se raduje! Penalta v 89. minutě mu zachránila výhru 156 000 Kč!

Článek

Manchester City získal aspoň dočasně nového fandu. V největší sázkařské komunitě má přezdívku amores a je tady hodně známou postavou. Svými tikety se velmi rád chlubí a jeho kolegové sázkaři se jimi rádi inspirují, protože vědí, že amores většinou míří přesně. Předvedl to i v sobotu, kdy to Tiket arény poslal svůj tip na deset večerních mačů. Na tiket naložil rovných 25 000 Kč a i tentokrát byl bezchybný. Trochu adrenalinu připravili všem tipérům, kteří tento tiket spolu s jeho autorem hráli, Citizens. Ti souboj s Norwichem rozhodli minutu před koncem díky penaltě. Sázkař amores se tak nakonec mohl radovat z výhry 156 000 Kč!

Už v pátek si pak spokojený víkend zajistil borec s přezdívkou Lukass679. Ten si totiž počkal na událost, kterou letošní bundesliga ještě nezažila. Mnichovská mašina na góly se zadrhla a Bayern uhrál na hřišti Eintrachtu Frankfurt jenom bezgólovou plichtu. Lukass679 to tušil a nebál se na remízu v kurzu 7,8:1 naložit 10 000 Kč. Jeho odvaha se mu vyplatila, protože se raduje z výhry 78 000 Kč!

Samozřejmě nemůžeme vynechat ani největší šlágr ligového podzimu, bitvu Plzně se Spartou. Bookmakeři favorizovali domácí, ale sázkaři spíš na svých tiketech spoléhali na formu Sparty. Rozhodně ale ne všichni. Například tipér s přezdívkou brona77 podpořil Viktorii pořádným vkladem 30 000 Kč, který mu Západočeši bojovným výkonem rozmnožili na krásných 68 100 Kč!

Baseballová radost po půl roce

Na závěr tu máme jednu lahůdku. Podobně jako sázkař amores, i borec s přezdívkou buciasek je v největší sázkařské komunitě hodně známou figurou. Je taky velký baseballový fanda, takže tip na celkového vítěze MLB mu nemohl utéct. Vybral si Kansas City Royals, kteří loni prohráli až ve Světové sérii. V kurzu 25:1 poslal do hry 4 000 korun a půl roku pak mohl sledovat, jak jeho tým jasně kráčí za další účastí ve finále ligy. Tam Royals v neděli večer porazili New York Mets a přihráli tipérovi na konto rovných 100 000 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.