Hlavní obsah

Výhra v Tipsportu 157 507 Kč? Domácí nesmí v Evropské lize zaváhat!

Jak dopadnou v dnešním kole čeští zástupci v EL? Oplatí Liberec soupeři gól z 96. minuty? Naváže Sparta na remízu z Německa? Jak vidí dnešní mače tipéři z největší sázkařské komunity?

Foto: Sport.cz

Výhra v Tipsportu 157 507 Kč? Domácí nesmí v Evropské lize zaváhat!

Článek

Spartu čeká druhý zápas s favoritem skupiny, Schalke 04. Po překvapivé remíze 2:2 před čtrnácti dny se Letenští chystají na odvetu, která by podle největší sázkařské komunity měla být podobně vyrovnaná. Bookmakeři sice Spartu favorizují kurzem 2,35:1, ale na její výhru sází jen 21 % tipérů. Stejná část tipů míří na remízu a největší podíl, přes 56 %, má na tiketech výhru Schalke v kurzu 3:1. Na výhru hostů si vsadil i tipér s přezdívkou prestige001. Ten věří, že Schalke vyhraje a zároveň padne dva a více gólů. Při kurzu 4:1 si jde pro výhru 18 000 Kč.

Plzeň za tři body, Liberec může překvapitV zápase Plzně s Vídní to vypadá jednoznačně. Borci z největší sázkařské komunity mají zřejmě za to, že výhra v podzimním ligovém šlágru Viktorku nakopne a ta přejede i suverénního lídra skupiny E. Přes 92 % sázkařů má na tiketech výhru Plzně v kurzu 1,90:1. Patří k nim i tipér s přezdívkou jarynda. Ten se rozhodl, že za 700 Kč bude věřit jen domácím týmům. V Lize mistrů už zabodoval čtyřikrát a dalších šest zářezů na něj čeká dnes. Pokud uspěje, může se těšit na parádní výhru 157 507 Kč.

Na závěr jsme si tentokrát nechali Liberec, který si zatím jedinou výhru připsal v Marseille v pozici absolutního outsidera. Tipéři si toto překvapení živě pamatují, takže tentokrát v Groningenu Slovan rozhodně neodepisují. Souhlasí sice s bookmakery a v kurzu 2,16:1 míří přes 56 % tipů na výhru domácích, ale víc než čtvrtina sázejících věří Liberci při kurzu 3,40:1. Navíc, jak dodává tipér Adakli145 ve své analýze: „Nizozemci zatím v EL nic moc neukázali, snad jen, že de Leeuw umí zlomit nos."

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.