Hlavní obsah

Sledujte El Clásico v přímém přenosu na TV Tipsport!

Je to tady! Nejočekávanější bitva evropského fotbalu má výkop v sobotu 18:15. Real Madrid hostí Barcelonu a vy můžete přímý přenos ze San Bernabeu sledovat v přímém přenosu na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Sledujte El Clásico v přímém přenosu na TV Tipsport!

Článek

V sobotu nás čeká už 171. ligové El Clásico. Real jich doma dokázal vyhrát už 52, kdežto Barca na San Bernabeu triumfovala jen osmnáctkrát. Naposledy to bylo loni po hattricku Lionela Messiho výsledkem 3:4. Tentokrát je na takovou přestřelku vypsán kurz 67:1. Jak to vypadá s důvěrou sázkařů? Necelých padesát procent jich má na tiketu triumf bílého baletu v kurzu 2,50:1. Že ale nejsou hosté jednoznačným outsiderem, si uvědomují bookmakeři i samotní tipéři. Při kurzu 2,66:1 jich totiž 32 % sází výhru lídra tabulky z Barcelony. Remízu pak tipuje například sázkař s přezdívkou 312223, který si jde pro výhru 63 358 Kč.

Další přestřelka na TV Tipsport!Ať už se autoři analýz přiklánějí svým tipem na stranu Ronalda a spol., anebo věří družině kolem Neymara a Suáreze, v jednom se více méně shodují. V sobotu na TV Tipsport uvidíme přestřelku! Například tipér s přezdívkou Winigo sází na to, že oba mančafty navážou na 18 zápasů trvající šňůru a i tentokrát dá každý gól. Tento tip si ještě okořenil podmínkou, že vyhraje Barca a v analýze vysvětluje, že si hosté už zvykli na absenci Messiho a „v posledních týdnech k docela jednoznačným výhrám přidávají i velmi slušnou hru."

Udrží Real domácí neporazitelnost a dotáhne se na Barcelonu? Kdo z ostrostřelců Ronaldo, Neymar, Suárez se prosadí? Vsaďte si a sledujte přímý přenos zápasu Real Madrid – FC Barcelona na TV Tipsport v sobotu od 18:15!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.