Hlavní obsah

Turnaj mistrů na tiketu! Sázkař s přezdívkou „2261994“ bere úžasných 842 000 Kč!

Ve fotbalové přestávce se tentokrát podíváme na tenisový Turnaj mistrů, kde na tiketech v největší sázkařské komunitě padaly statisícové výhry. Parádní výhry si připsali i hokejoví tipeři v NHL, jak uvidíte v našem článku.

Foto: Sport.cz

Turnaj mistrů na tiketu! Sázkař s přezdívkou „2261994“ bere úžasných 842 000 Kč!

Článek

Rafael Nadal je bez formy, neprožívá zrovna vydařenou sezónu a Turnaj mistrů nikdy nedokázal vyhrát. Španělská legenda nevstupovala do londýnského turnaje s nejlepšími vyhlídkami. Jenže přišel první zápas Turnaje mistrů a tenisový svět viděl znovu suverénního Rafu. Dobře si toho všimla i největší sázkařská komunita. Především tipér s přezdívkou 2261994 si středeční program pořádně okořenil. Do hry poslal výhru Stana Wawrinky a především kurzového outsidera Nadala a naložil na tiket monstrózní vklad 200 000 Kč! Oba tenisté zadupali své soupeře do kurtu a odvážný tipér se raduje z úžasné výhry 842 000 Kč!

Stana Wawrinku na svůj tiket nasadil i sázkař s přezdívkou Kudrna. Ten je v Tiket aréně známou postavou a i tentokrát potvrdil, proč sázkaři jeho tipy rádi vyhledávají. Naložil totiž rovných 100 000 Kč a inspiroval svou sázkou 28 dalších hráčů. On sám se na konci mače radoval z výhry 160 000 Kč!

Hokejoví střelci úřadovali v Tiket aréně!Ve čtvrtek předvedl tipér s přezdívkou dyda11, jak si v klidu a pohodě dojít pro 59 000 Kč. Na svůj tiket poslal jeden jediný zápas ruské KHL, Jaroslavl - Jekatěrinburg, kde tipoval, že padne 7 a více branek v kurzu 5,9:1. V přestřelce se vůbec nemýlil, vždyť už po dvaceti minutách bylo na světelné tabuli skóre 3:3. V pohodě si počkal na poslední branku a na konto si připsal parádních 59 000 Kč.

Druhý krásný tiket pak namixoval tipér s přezdívkou Deverill. Ten si v pátek ráno vybral pět ostrostřelců z NHL, nevynechal Crosbyho, Ovečkina ani Tarasenka a poslal do hry 600 Kč. Každý z nich se aspoň jednou trefil, a Deverill se tak ráno probudil bohatší o 67 740 korun!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.