Hlavní obsah

Intuice? Sázkař „finance“ naložil 33 500 Kč na výhru Liberce v Portugalsku!

Liberec i Sparta mají docela reálnou šanci podívat se do jarní části Evropské ligy a největší sázkařská komunita jim na svých tiketech věří. Větším favoritem je sice Sparta, ale monstr vklad na triumf Liberce nemůžeme vynechat.

Foto: Sport.cz

Intuice? Sázkař „finance“ naložil 33 500 Kč na výhru Liberce v Portugalsku!

Článek

Slovan Liberec rozhodně dnes není favoritem ani bookmakerů, ani největší sázkařské komunity. V kurzu 6,60:1 mu věří jen něco málo přes 16 % tipérů. Jenže mezi nimi je i sázkař s přezdívkou finance a ten se večer od 21:05 stane jedním z největších fandů týmu kouče Trpišovského. Hned po triumfu v Groningenu totiž na dnešní výhru Slovanu naložil úctyhodných 33 500 Kč. Podaří se hostům vyhrát venku i potřetí? Pokud ano, tipér finance se bude radovat z parádní výhry 178 875 Kč!

Sparta si postup do další fáze může docela reálně zajistit už dnes. Stačí, aby doma porazila Tripolis, a aby APOEL nevyhrál na hřišti Schalke. Největší sázkařská komunita to vidí jasně. Spartě věří při kurzu 1,25:1 naprosto drtivých 99,5 % tipérů. Schalke se pak při kurzu 1,24:1 těší ještě větší důvěře sázkařů.

Zajímavý detail přidává tipér s přezdívkou Pustapolom. Ten totiž sází na to, že Sparta dá alespoň dva góly a v analýze vysvětluje, že Řeci sice v posledních šesti zápasech dostali dohromady jen dva góly, jenže dnes přijedou z příjemných 15 °C do mrazivého pražského večera, což se na jejich výkonu podepíše.

Plzeň ještě o postup zabojuje!

Daleko hůř je na tom s postupovými šancemi Viktoria Plzeň. Té sice v Minsku věří 88 % tipérů v kurzu 1,84:1, jenže k udržení postupové naděje potřebuje, aby vídeňský Rapid vyhrál na Villarealu. Tady už to s nadějemi plzeňských moc růžově nevypadá, když 96 % sázkařů větší výhru Španělů v kurzu 1,55:1. Postup je tak sice daleko, ale jak ve své analýze píše sázkař s přezdívkou LpInter: „Není žádný důvod si myslet, že zápas na hřišti posledního týmu skupiny plzeňští pouze odkopou."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.