Hlavní obsah

Čtyři trefené výsledky a tipér misak2 si odnesl 114 694 korun za vsazených 35 Kč!

Jeden z nejlepších hokejových tiketů podzimu namixoval rozhodně sázkař s přezdívkou misak2, který si za 35 korun vydělal 114 694 Kč. Podíváme se i na podobně vydařenou trefu tipéra Moc789 a přesný odhad sázkařů v NHL.

Foto: Sport.cz

Čtyři trefené výsledky a tipér misak2 si odnesl 114 694 korun za vsazených 35 Kč!

Článek

Sázka na přesný výsledek, to je vždycky ošemetná záležitost. Stačí jedna dobře zahraná přesilovka, jedna trefa do prázdné branky a můžete tiket roztrhat. Přesto je to ale mezi borci z největší sázkařské komunity hodně oblíbená disciplína. Předvedl to v pátek i sázkař misak2. Ten se nebál poslat do hry dva tipy na přesné skóre ve fotbale a čtyři tipy hokejové. Fotbalisté ho sice v obou případech zradili, ale byli to právě hokejisté, kteří sázkaři trefovali kurzy jako 14,5:1, nebo 16:1. Za svůj přesný odhad si za pouhých 35 Kč připsal parádní výhru 114 694 Kč!

Stejně jako jeho kolega, i tipér s přezdívkou Moc789 byl přesvědčený o tom, že Mladá Boleslav porazí v pátek Vítkovice přesně 4:2. Na rozdíl od něj si ale na tiket přidal už jen dva tipy, oba z Tipsport extraligy. Triumf Třince 4:2 v repríze loňského finále a remízu 2:2 mezi Chomutovem a Libercem. Ten svůj tiket sice podpořil jen pětikorunou, ale nakročit do víkendu o 12 648 Kč bohatší, to jistě potěší.

Pořádné palby v NHL!

Taky borcům, kteří na své tikety nakládají sázky o několik řádu vyšší, se hodně dařilo. Tipér s přezdívkou ENCOSTA si sice musel v úterním zápase Buffala se St. Louis na oba góly hostů počkat až do poslední třetiny, ale i tak se mohl radovat z krásných 56 874 Kč! Podobně si s NHL poradil i tipér s přezdívkou trnka2, který se nebál naložit 40 000 Kč na výhru Montrealu nad NY Islanders. Za svůj přesný tip si odnesl výhru 84 000 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.