Hlavní obsah

Real výhru ubránil! Sázkař s přezdívkou 212503 bere 403 750 Kč!

Jak to vypadá, když vás dvě minuty dělí od prohry 202 tisíc? A jak to vypadá, když vás od výhry 10 miliónů korun dělí 4 minuty? Podíváme se na několik infarktových tiketů, které tento týden rozvířily Tiket arénu.

Foto: Sport.cz

Real výhru ubránil! Sázkař s přezdívkou 212503 bere 403 750 Kč!

Článek

Sázka na Real v Lize mistrů, to měla být procházka růžovým sadem. V La Lize to bílému baletu skřípe, ale v Lize mistrů zatím tančí bez zaváhání. Z toho vycházel i sázkař s přezdívkou 212503, který během dvou minut poslal do Tiket arény dva tipy na úterní mače. Nejprve naložil 25 000 Kč na výhru Realu na Ukrajině a dva hokejové zápasy. Po dvou minutách přidal ještě tiket, kde jeden z hokejových zápasů vyměnil za výhru PSG v Malmö a u Realu si pomohl neprohrou. Tentokrát poslal do hry rovných 100 000 Kč.

Ve Švédsku si PSG zápas v klidu pohlídalo, stejně tak hokejové Kladno proti Prostějovu. Zbýval zápas Realu na Šachťaru, kde Španělé v 70. minutě vedli už 4:0. Pak ale přišel drtivý závěr Ukrajinců, kteří během deseti minut dali tři branky a byli dvě minuty od remízy. Svůj finiš ale nedotáhli do úspěšného konce a tak na rozdíl od Šachťaru se radoval tipér s přezdívkou 212 503, který vyhrál 202 750 Kč a na druhém tiketu 201 000 Kč. Za jeden večer vyhrát 403 750 Kč? Docela příjemný zážitek, co říkáte?

HomerJay byl čtyři minuty od deseti miliónů!

HomerJay, jedna z nejznámějších postav největší sázkařské komunity, se opět ukázal v Tiket aréně. Všichni, kdo ho znají, vědí, že to je pořádný střelec. Pokaždé na svém tiketu míří rovnou k deseti miliónům, jinou cestu prostě neuznává. Tipéři mu úspěch přejí a prožívají s ním momenty, jako je tento.

V úterý nasázel do kombíku devět zápasů, osmkrát mířil přesně, až v anglické League One vsadil na neprohru Bury proti týmu Scunthorpe. Remízu pokazili hosté gólem v 86. minutě, kterým sázkaře s přezdívkou HomerJay nekompromisně odstřihli od výhry 9 945 500 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.