Hlavní obsah

Rozdáváme 1000 mobilů! Získejte v Tipsportu parádní vánoční dárek!

V největší sázkařské komunitě na vás čeká povedený smartphone s nejrychlejší a nejspolehlivější sázkařskou aplikací! Zaregistrujte se v Tipsportu a užijte si Vánoce s novým mobilem!

Foto: Sport.cz

Rozdáváme 1000 mobilů! Získejte v Tipsportu parádní vánoční dárek!

Článek

Tisícovka našlapaných mobilů čeká na ty sázkaře, kteří se zaregistrují k internetovému sázení u Tipsportu v období od 30. 11. 2015 do 23. 12.2015. Nepropásněte svou šanci, získat mobil je totiž velmi jednoduché! Stačí na svůj nový účet vložit 1 111 Kč a do 31. 3. 2016 splnit podmínky Vstupního bonusu. To je vše! Pokud budete mezi první tisícovkou nejrychlejších, můžete se těšit na krásný dárek v podobě smartphonu LTLM V2.

Svižný parťák s nejrychlejší sázkařskou aplikací

Na co se s novým strojem můžete těšit? O výkon se stará našlapaný procesor MTK6582 Quadcore 1.3G s podporou 1 GB operační paměti. Svá data si uložíte až do 32 GB externí paměti. Žádný moment vám neunikne s kvalitním fotoaparátem s rozlišením 2 Mpix vpředu a 5 Mpix vzadu.

Buďte stále online díky nejrychlejšímu LTE připojení a funkci Dual SIM. Vyladěný Android 5.0 a baterie o kapacitě 2200 mAh vám zaručí, že nepropásnete jediný zápas vašeho oblíbeného týmu. V telefonu už na vás navíc čeká nejrychlejší, nejspolehlivější a mezi sázkaři velmi chválená aplikace Tipsportu!

Nový mobil čeká na vás!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte parádní smartphone!

Kromě krásného telefonu na vás čeká i vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.