Hlavní obsah

Sázkař „Kracmi“ rozehrál Ligu mistrů – jde si celkem pro výhru 500 115 Kč!

Bude pro sázkaře finále základních skupin předvánoční nadílka, nebo uvidíme samá překvapení? Devět týmů už je v play off a o dalších sedm míst bude tento týden pořádná bitva! Jistotu nemá Manchester, Arsenal ani Chelsea. Jak jejich šance vidí největší sázkařská komunita?

Foto: Sport.cz

Sázkař „Kracmi“ rozehrál Ligu mistrů – jde si celkem pro výhru 500 115 Kč!

Článek

Poslední hrací kolo základních skupin přináší hodně otazníků. Jeden z nich zní: Kolik anglických týmů postoupí do play off? Kromě už jistého postupu Citizens tipuje největší sázkařská komunita úspěch Arsenalu a Chelsea, Manchester United už je na tom o něco hůř.

Blues neprožívají příliš podařený podzim a „pouhých" 80 % tiketů, které nesou výhru domácích v kurzu 1,94:1, dává tušit, že ani sázkaři nejsou úplně na jejich straně. Ve hře je totiž ještě třetí Dynamo, které by si podle sázkařů mělo v kurzu 1,16:1 vychutnat neškodný Tel Aviv, a zamíchat tak postupovými kartami.

To United hrají ve Wolfsburgu, který doma ještě nezaváhal a navíc jejich přímí soupeři z PSV hostí tápající CSKA. Domácím vlkům věří proti Manchesteru 33 %, na družinu Luise van Gaala míří 53 % sázek. Výhrou za tři body zamotá situaci v tomto případě PSV, na které sází přes 98 % sázkařů v kurzu 1,82:1.

Kracmi si jde pro půl milionu, pomůže mu Arsenal?Při pohledu do Tiket arény bude ale nejzajímavější zápas Olympiakosu s Arsenalem. Může za to tipér s přezdívkou Kracmi. Ten má totiž Ligu mistrů rozdělenou na dvou tiketech, díky kterým si jde pro víc než půl milionu korun! Prvním už inspiroval přes stovku sázkařů a čeká na výhru 250 017 Kč. Na tomto tiketu věří, že kanonýři z Arsenalu vyhrají a v mači s Olympiakosem padnou aspoň tři branky. Ke skvěle poskládanému tiketu přidal i analýzu, kde připomíná podobnou situaci z loňska, kde kanonýři prohráli doma s Monakem a v rozhodujícím zápase dokázali venku vyhrát 2:0.

Právě proto nezapomněl i druhý tiket okořenit soubojem Olympiakosu s Arsenalem. Tentokrát však poslal do hry právě tip na přesný výsledek 0:2. Kromě obligátní výhry AS Řím, Dynama Kyjev nebo Realu mu tak na tiketu svítí kurz 10,10:1 a tipér Kracmi si jde za vsazených 871 korun pro 250 098 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.