Hlavní obsah

Evropská liga na tiketech: Dojde si sázkař „svobodapec“ pro 518 665 Kč?

Sparta i Plzeň mají o jarním programu jasno. Zbývá poslední český tým, který se o postup může porvat. Slovan hostí Marseille v posledním zápase skupinové fáze EL a sázkaři mají na dnešní večer nabito ostrými!

Foto: Sport.cz

Evropská liga na tiketech: Dojde si sázkař „svobodapec“ pro 518 665 Kč?

Článek

Slovan Liberec v říjnu dokázal překvapit drtivou většinu sázkařů svou výhrou v Marseille, kde na konci zápasu Coufal rozhodl jediným gólem zápasu. Jak ve své analýze k dnešnímu mači ale píše sázkař s přezdívkou vacoma, šlo o jednostrannou záležitost: „Liberec měl neuvěřitelné štěstí a gólman Koubek předvedl asi životní výkon." V kurzu 1,96 pak věří, že tři body si odveze Olympique Marseille, stejně jako 77 % jeho sázkařských kolegů.

Na tiketu pak Liberec nevynechal např. sázkař s přezdívkou 22561560. Ten už si s sebou nese čtyři správné tipy ze včerejška a dnes pokračuje šesti mači EL. Sází na neprohru Liberce, stejně jako např. i Plzně. Za 100 Kč si tak jde pro krásných 38 508 Kč!

Předvánoční nadílka v Plzni!

Plzeňská Viktoria už do jarních bojů Evropské ligy nezasáhne, ale pro své fandy má ještě poslední lahůdku. Přijede totiž pátý tým Primera División, Villarreal. Největší sázkařská komunita tuší, že Plzeň se bude chtít rozloučit se ctí, ale proti Žluté ponorce to nebude nic lehkého. Domácím v kurzu 2,84:1 věří 30 % tipérů. Villarreal má podporu víc než poloviny sázejících a téměř 10 tisíc tiketů obsahuje neprohru Španělů v kurzu 1,46:1. Tu se nebál do hry poslat i tipér svobodapec, který si políčil na parádní výhru 518 665 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.