Hlavní obsah

Extratip zachránil 5 398 192 Kč! Podívejte se na nejlepší trefy sázkařů v roce 2015!

Máme za sebou rok nabitý tipérskými lahůdkami. Borci z největší sázkařské komunity na svých tiketech dovedli české fotbalisty na EURO, pořádně podpořili naše hokejisty na domácím MS, ale také věděli, kdy vsadit na outsidera a kdy sáhnout po oblíbeném Extratipu. To nejlepší z roku 2015 najdete v našem článku.

Foto: Sport.cz

Extratip zachránil 5 398 192 Kč! Podívejte se na nejlepší trefy sázkařů v roce 2015!

Článek

Začneme s Extratipem, jednou z nejoblíbenějších vychytávek největší sázkařské komunity. Není divu, že je mezi tipéry tak oblíbený, vždyť tiket ochrání před tím nejhorším, co se může stát – selhání největšího kurzového favorita. Jak to vypadá v praxi? Ukážou vám to sázkaři vantuat83 a Rasto5.

Jednoznačným králem roku 2015 je totiž borec s přezdívkou vantuat83. Ten na přelomu prázdnin nasázel na tiket 12 fotbalových mačů a většinou se pustil do tipu na 3 a více branek. Extratip mu zasvítil u zápasu Thun-Vaduz a právě to byl rozhodující moment pro jeho životní trefu. Bezgólová remíza znamenala červený křížek, ale ten vymazal právě Extratip a vantuat83 za 750 Kč bral naprosto úžasných 5 398 193 korun!

Jeho kolega Rasto5 je známý střelec. Rád své tikety posílá do Tiket arény ještě nerozehrané, aby se jeho tipem mohli ostatní inspirovat. Stejně tak tomu bylo i v únoru, kdy si víc než stovka sázkařů opepřila nedělní odpoledne skvělým mixem tenisu, fotbalu a hokeje, který díky Extratipu neskončil blamáží, ale parádní výhrou 3 330 400 Kč!

Noc plná remíz, šipkařský expert i blamáž Barcelony!

Nová sezóna NHL přinesla změny pravidel a nebývalou porci remíz. Tipéři o tom moc dobře vědí, a nemůže tak chybět trefa, jakou na konci listopadu vystřihl sázkař chapuga. Ten na tiket poslal rovnou šest remíz v jednom hracím dni a za 104 korun se radoval z krásných 239 022 Kč.

Zklamání favorita je v sázení nepříjemná věc, pokud ale nemáte vsazeno na outsidera. Potvrdí vám to tipér s přezdívkou petikmia. Ten na konci února vystihl slabší moment Barcelony a vsadil rovných pět tisíc na výhru Malagy v kurzu 40:1. Barca se doma nezmohla ani na gól a petikmia bral 200 000 Kč.

Na závěr tu máme tiket, který ukazuje, že někdy stojí za to vyzkoušet za desetikorunu na první pohled bláznivý mix. Borec s přezdívkou 301977 si v říjnu vybral překvapení ve finále šipkového World Grand Prix, přidal tip na přesné skóre 0:2 zápasu Česko – Turecko, zamířil pod volejbalovou síť, na ledové kluziště i do MotoGP. Nakombinoval tak kurz 23 876:1, který patří k nejlepším v celém roce a zaslouženě se raduje z dech beroucí výhry 238 761 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.