Hlavní obsah

Sledujte Australian Open na TV Tipsport živě a získejte zdarma 150 Kč!

Druhý týden 104. ročníku Australian Open je v plném proudu! Světová tenisová elita hraje o postup do víkendových finále a vy můžete být díky přímým přenosům na TV Tipsport u toho! Sledujte v akci nejlepší světové tenisty a tenistky na prvním Grand Slamu sezóny!

Foto: Sport.cz

Sledujte Australian Open na TV Tipsport živě a získejte zdarma 150 Kč!

Článek

Úvodní Grand Slam roku se v Melbourne Parku přehoupl do druhého týdne a už o víkendu vyvrcholí finálovými zápasy. V mužském pavouku si pro titul dojde někdo ze čtveřice Djokovič, Federer, Raonic a Murray. Mezi ženami pak ve hře zbývají Serena Williamsová, Agnieszka Radwaňská, Angelique Kerberová a Johanna Kontaová.

Kdo si dojde pro titul?Obhájí mužský titul Novak Djokovič v kurzu 1,50:1? Dojde si mezi ženami pro titul favoritka Serena Williamsová v kurzu 2.20:1, nebo získá některá za soupeřek svůj první titul? Jak se finále deblu povede české dvojici H+H? Napínavé souboje o první granslamový titul roku si vychutnejte v přímých přenosech na TV Tipsport, největší online sportovní televizi!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a rovnou sledujte v akci Djokoviče, Nadala či Berdycha. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.