Hlavní obsah

Tak sází basketbalový expert! Sázkař barchen bere miliony a k výhrám pomohl stovkám dalších tipérů

Do vynikající formy se v novém roce dostal basketbalový expert s přezdívkou barchen. Hned dvakrát během čtrnácti dnů si díky parádnímu přehledu vystřelil v Tiket aréně přes milion korun a při svém posledním zásahu dokonce inspiroval přes 1200 sázkařů.

Foto: Sport.cz

Tak sází basketbalový expert! Sázkař barchen bere miliony a k výhrám pomohl stovkám dalších tipérů.

Článek

Největší sázkařská komunita má novou hvězdu! Je jí basketbalový expert barchen. Ten aktuálně předvádí pravý tipérský koncert. Jeho rukopis poznáte na první pohled. Na svém kombíku má vždy minimálně patnáct tipů na basketbalové střelce a málokdy míří vedle.

Spanilá jízda k milionům

Poprvé o sobě dal letos barchen vědět už 10. ledna, když se v Tiket aréně pochlubil tiketem, kde správně tipnul 14 střelců a pouze Gary Harris se nevešel o jeden jediný bod do stanoveného rozmezí. Z možných 7 328 220 Kč tak bylo „jen" 1 123 220 korun. Ale jak sám s ledovým klidem konstatoval: „Naučit se vyhrávat i prohrávat, to je základ." Podruhé se přihlásil o čtrnáct dní později s podobným tiketem, kde ho opět jenom jeden střelec okradl o maximální kořist. Tentokrát bral barchen 1 026 000 Kč a opět potvrdil, že se i nadále bude držet svého basketu. „Fotbal nebo hokej? Ne. Držím se toho, čemu rozumím."

barchen se rozjel... a driblují s ním další borci!

A dobře dělá. Jeho jízda totiž pokračuje! Pár dnů po druhé milionové trefě vytěžil ze své geniální střelecké intuice dalších 118 590 korun a na diskuzním fóru se to na druhý den hemžilo děkovnými vzkazy. Spolu s ním se totiž svezlo přesně 1234 borců. Posledním basketbalovým majstrštykem se inspiroval třeba stratég SEDLI03 a maxikombík poslal do hry i cafu94, nebo sázkař s nickem paulrockseek.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.