Hlavní obsah

Žaluzie a rolety se slevou 20 % na materiál i montáž do 15. 3. 2016!

Využijte 20% slevu na materiál i montáž do 15. 3. 2016. Stačí předložit vytištěný článek při zaměření. Česká kvalita a záruka 5 let od společnosti Žaluzie Aleš Suchý. Více informací o akci a zaměření na 728 863 201 – volejte i o víkendu. Žaluzie si můžete objednat i on-line na e-shopu – poštovné a balné zdarma!

Foto: Sport.cz

Aleš Suchý

Článek
Fotogalerie

Zakázky realizujeme do 2 - 3 dnů od objednání

Firma Aleš Suchý montuje většinu zakázek do 2 - 3 dnů od objednání. Slušné jednání je samozřejmostí, slibujeme reálné termíny a zaměření děláme zdarma.

Záruka 5 let na materiál i montáž

Působíme na trhu již 13 let. Pracujeme s ověřenými kvalitními materiály a dodavateli, proto můžeme garantovat 5 let záruku na materiál i montáž. Tisíce realizovaných zakázek jsou toho důkazem. Poskytujeme záruční i pozáruční servis žaluzií, rolet i ostatní stínící techniky.

Všechny naše výrobky naleznete i v našem e-shopu.

Nejčastější požadavky našich zákazníků

Nejčastějším požadavkem zákazníků jsou horizontální žaluzie na všechny typy oken, které nabízíme v 75 barvách. Dokážeme si poradit i s atypickými žaluziemi na různé tvary oken.

Stále častěji jeví zákazníci zájem o venkovní žaluzie a rolety. Kromě zastínění zajišťují rovněž nezanedbatelnou úsporu tepla a částečnou ochranu proti vniknutí.

Řešíme i zastínění balkónů, teras nebo pergol prostřednictvím markýz na ruční nebo elektrický pohon.

V letních měsících určitě oceníte sítě proti hmyzu, které jsou jednoduché a účinné. Na rozdíl od chemických odpuzovačů hmyzu jsou vhodné pro alergiky.

Do 15. března 2016 poskytuje firma slevu 20 % z ceny výrobku i montáže, pokud při zaměření zákazník předloží tento článek vytištěný. Více na www.zaluzie-suchy.cz nebo telefonu 728 863 201 - volejte i o víkendu.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.